Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

SEKSI TAJNE: Evo sa kakvim muškarcem ćete doživeti najjače orgazme

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

I ne, nije to naše mišljenje, nauka nam je dala odgovor!

Istraživači sa Univerziteta u Albani su ispitivanoj grupi, heteroseksualnim ženama, postavili pitanja u vezi sa njihovim odnosima, orgazmom i partnerima koji su ih dovodili do orgazma. Odgovore koje su dobili nisu bili neočekivani.

Prema istraživanju, žene orgazam lakše doživljavaju ako su njihovi partneri bili bogati, samouvereni i privlačni, dok je intenzitet orgazma zavisio od toga da li žena smatra svog partnera zgodnim. Široka ramena su takođe imala ulogu u iskustvu seksualnog zadovoljstva.

"Intenzitet orgazma zavisi od atraktivnosti muškaraca i koliko se često seks praktikuje u toku jedne nedelje," napisali su istraživači.

Nije iznenađenje da su žene koje su imale odnose sa muškarcima sa dobrim smislom za humor često doživljavale orgazam.

"Dobar smisao za humor kod muškaraca ne samo da utiče na samopouzdanje, već povećava mogućnost da žene budu inicijatori seksa. Pored toga, oni imaju veće šanse da dovedu do orgazma ženske partnere u odnosu na muškarce koji imaju loš smisao za humor," objasnio je istraživač.

Tako žene koje smatraju njihove partnere fizički atraktivnim i zabavnim imaju intenzivnije orgazme. Možda vas ovo ne iznenađuje i već znate, ali je dobro da se setimo ovih podataka s obzirom da mnoge žene završavaju sa partnerima koji nisu privlačni i koji ih u potpunosti ne ispunjavaju.

Izvor: Zenski magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader