Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

On ne želi vezu, već samo zabavu sa vama: 4 znaka da ste mu samo igračka za seks

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ovo su jasni znakovi da ga zanima samo i isključivo seks a ne veza!

Žene imaju neverovatnu sposobnost samozavaravanja kad je u pitanju muškarac koji im se sviđa.

Čujemo samo ono što želimo čuti, vidimo samo ono što želimo videti i ignorišemo sve ostalo – čak i kad nam muškarac otvoreno kaže da ne želi vezu i da ga zanima samo seks, mi pronađemo način da se uverimo da to baš i nije tako. Ovo su jasni znakovi da ga zanima samo i isključivo seks:

# Izlasci ne dolaze u obzir

Možda ste izašli jednom ili dvaput na samom početku, kad je morao bar malo da se potrudi, a sad se svako vaše viđanje svodi na nalaženje u stanu i seks nakon kojeg nema puno sadržaja. Možeš sebi govoriti da je on prezaposlen, možeš sebi govoriti i da razumeš njegovu potrebu da spava sam, ali činjenica je da je ovo sasvim tipičan primer muškarca koji te želi samo i isključivo za seks.

Na sledećoj strani pročitajte koja su to još 3 znaka koja ukazuju na to da ste mu samo igračka za seks...

Izvor: Cosmopolitan

# Praznici i rođendani nisu u paketu

Tebi bi bilo sasvim prirodno da se vidite za tvoj ili njegov rođendan, Dan zaljubljenih ti nema previše smisla bez njega, a isto misliš za Božić? Tako bi to trebalo biti u normalnoj vezi, ali ako je reč o frajeru koji želi samo seks, jasno je da od toga neće biti ništa. Posebni dani u godini su rezervisani za posebne ljude u našim životima… Činjenica da ne želi da ih provede s tobom govori sasvim dovoljno.

# Nema ga kad ti treba

Ne zato što je bezosećajan nego zato što jednostavno nema potrebu da bude uz tebe. Činjenica da ti je potreban je odraz tvojih osećanja – činjenica da on nema potrebu da učestvuje u aktivnostima koje ne podrazumevaju seks je odraz njegovih.

# Sve deluje kao transakcija

Kad se čujete, čujete se da bi se dogovorili za seks. Svaki tvoj pokušaj da proširiš komunikaciju nije uspešan, a svako dopisivanje koje neće rezultirati dogovorom za seks kratko i nezainteresovano – zato što s njegove strane i jeste.

Izvor: index.hr/besnopile.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader