Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Uputstvo za pisanje poruka koje će ga oboriti s nogu

Autor tmilojkovic
Autor tmilojkovic

Put do muškog srca je upravo OVA sms poruka tvdi ekpert za veze!

Ako pokušavate da osvojite muškarca ili pokušavate da začinite stvari u vezu ili braku rešenje je jednostavno i pomalo ne očekivano - PORUKA. Prema rečima Majla Fiora, eksperta za veze, koji je osmislio program koji garantuje uspeh, intrigantne poruke poslate u pravo vreme mogu vam pomoći da sagradite

Jedna poruka učiniće da mu se stalno motate po glavi i da jedva čeka da vas vidi, a osmeh će mu ostati čitavog dana na licu.

PROČITAJ JOŠ: UKOLIKO ŽELITE DA ZAUVEK BUDE ZALJUBLJEN: 10 grešaka koje ne smete dopustiti

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali verujte nam da nije uopšte. Ovaj trik je bio uspešan za više stotina žena i njihove partnere, pa nema razloga za sumnjanje u uspeh, zar ne?

Saznaj kako glasi poruka koja će ga oboriti s nogu na sledećoj strani...

Izvor: Cosmopolitan

C&A pravilo

C i A je skraćenica za radoznalost i pažnju (curiosity and attention). Ove dve stvari su neophodne kada krenete u pohod  na muškarca.

Ne pravite grešku uobičajenu za većinu žena, ne budite agresivna i nestrpljiva. Glavno pravilo ovog programa je biti strpljiv, smiren i zavodljiv. Poruka treba da mu skrene pažnju sa svega što radi i neprestano misli na vas.

Poruka kojom se započinje: "Ne mogu da prestanem da mislim na tebe" ili "Ti si mi stalno u mislima"

Ovo će ga sigurno zaintrigirati, a nastavak komunikacije bi trebalo ubrzo da usledi. Majkl pretpostavlja i da bi odgovor trebao da glasi nešto slično ovome: "O čemu tačno razmišljaš?"

U daljoj konverzaciji slobodno nahranite njegov ego. Muškarci vole da čuju koliko su poželjni, budite zavodljive i razbudi mu maštu.

PROČITAJ JOŠ: 9 stvari koje mi obožavamo, a momci NE MOGU DA PODNESU

Priredila: Tamara Milojković

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader