Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Dan zaljubljenih bez greške: Evo kako da od partnera dobijete poklon koji želite

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Dajte mu do znanja da devojke ne sanjaju samo o ružama nego i o nezaboravnim uspomenama.

Otvaranje poklona za Dan zaljubljenih često se iz uzbudljivog trenutka pretvori u pravu neprijatnos. Svi smo se susreli s time da nam voljena osoba pokloni nešto, na šta mi ni u ludilu ne bismo potrošili novac. U tom trenutku preostaje nam samo da se nasmešimo i zahvalimo jer ''poklonu se ne gleda u zube''. Kako vam se to više ne bi događalo, ove godine preuzmite stvari u svoje ruke i više nikad ćete morati da vam crvene obrazi.

Devojke ne sanjaju samo o ružama, bombonjerama ili dijamantima, nego i o nezaboravnim uspomena.

Zabavne aktivnosti koje nemamo priliku da doživimo svaki dan ili odlazak na romantičo putovanje, oboriće s nogu svaku ženu. Iako pripadnice nežnijeg pola očekuju da im partner čita misli, često ostanu razočarane. Stoga vam donosimo načine kako da ga navedete da se sledeći puta ne pojavi s pogrešnim poklonom.

# Započnte razgovor

Pitajte ga šta želi kako bi se on zainteresovao za vaše želje. Iako se ovo možda čini očigledno, neki ipak vole da otkriju šta bi on izabrao. Ako ste jedna od onih koja ne voli iznenađenja, a već danima sanjate o intimnoj atmosferi u bazenu uz tonove harfe i šampanjac, možda je bolje da mu to date do znanja. Kako biste bili sigurni da ćete u tome uspeti, pronađite aktivnosti koje neće moći da odbije.

Na sledećoj strani pročitajte koji su to još načini kako da ga navedete da se sledeći puta ne pojavi s pogrešnim poklonom....

Izvor: Cosmopolitan

# Ostavite za sobom uočljive "znakove"

Ako je vaša veza na samom početku ili mu pak ne želite izravno reći što očekujete za Dan zaljubljenih, ostavite poruke s indirektnim savetima šta da vam pokloni. Zašto ovaj Dan zaljubljenih ne biste dali mašti na volju. Slatke poruke kao što su "S tobom i na kraj sveta, a za početak može i putovanje" ili "Znaš da obožavam da jedem, vodi me na večeru" sigurno će mu izmamiti osmeh na lice i teško da će moći da vam odoli.

# Poslužite se čarima društvenih mreža

Društvene mreže korisne su za mnoge stvari, a možete ih pretvoriti i u svog pomoćnika za dobijanje željenog poklona. Deljenjem postova ili lajkovanjem određenih stranica, npr. svojih najdražeg velnes centra, možete mu dati do znanja šta vas zanima. Ako vaša jača polovina ima detektivske sposobnosti to mu neće promaknuti. Ako ni to ne uspe, otvorena stranica s željenim aktivnostima na vebu, nešto je direktniji pokušaj.

# Prepustite to prijateljima

Ako vaš dečko, verenik ili suprug nije "zagrižen" za društvene mreže kao vi, možda je bolja opcija da s prijateljima podelite šta očekujete za Dan zaljubljenih. Kako će oni shvatiti vašu poruku zavisi od njih, ali nema ništa bolje od tradicionalnog prenošenja poruke. Još je bolje ako vaši prijatelji imaju iste interese kao i vi pa se zaputite u zajedničke avanture.

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader