Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Nemojte da se čudite ako zatraži kraj: 6 LOŠIH navika koje dovode do raskida

Autor tmilojkovic
Autor tmilojkovic

Ove velike greške pravi većina parova, i svoje veze dovode do okončanja, a da nisu ni svesni toga.

Pravite li i vi neke od njih?

Ne rešavate probleme na vreme

Svađe su sastavni deo svake zdrave veze, ako nisu prečeste i u granicama dobrog ukusa su. Suština svake svađe je da se reši problem, koji je do nje doveo, a ne da se samo gurne pod tepih. Budite iskreni jedno prema drugome i razgovarajte, bez izjava poput "nije mi ništa", jer kad tad će vam se to vratiti.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE TAJ: 10 pokazatelja da ste pronašli IDEALNOG partnera

Ljutite se

Svaki put kada durenjem odužite neki nesporazum, više nego što bi trebalo, jer je to jače od vas ili samo želite da na taj način privućete pažnju, setite se sledećih stvari: tako samo nepotrebno gubite vreme, koje ste mogli da iskoristite za nešto puno zabavnije, pa budite sigurni da tražite pažnju na pogrešan način, koji bi mu uskoro mogao da počene da mu ide jako na živce.

Upoređujete se s drugima

Prvi su počeli da žive zajedno, drugi su se verili, a treći venčali. Ovi stalno idu negde, a oni svako malo putuju negde. Budite sigurni da i svi ti drugi zavide vama i njemu na nečemu što vi imate, a oni nemaju. Drugim rečima, budite zahvalni na tome što imate i usresredite se na te stvari, a ne na to kako žive drugi. Za sve postoji pravo vreme. 

Pročitajte koje još greške prave parovi na sledećoj strani...


Izvor: Cosmopolitan

Zaboravljate na sebe

On ne mora da postane centar vašeg sveta, jer ste preživljavali bez njega i pre. Imali ste svoje interese, hobije i prijatelje, na koje nipošto ne biste smeli da zaboravite ni sada. Ne kaže se uzalud kako je za opstanak svake veze neophodno i solo vreme.

PROČITAJTE JOŠ: Da li ste suđeni jedno drugom: 9 znakova da je ON onaj PRAVI!

Slušate tuđe savete

Jedino vi i on znate šta se tačno događa između vas. Sasvim je u redu požaliti se, s vremena na vreme, prijateljicama u vezi njegovih mana pa i poslušati njihovo mišljenje, ali to nipošto ne znači da biste trebali da reagujete onako kako vam one kažu. Poslušajte i sami odlučite šta i kako. Stručnjaci upozoravaju kako upravo u tome i leži opasnost jadanja prijateljicama u vezi partnera, što s vremenom one neće imati ništa lepo da kažu za njega, a vi ćete sve više početi da preispitujete vaš odnos.

Više se ne trudite

Veliki broj ljudi ima sledeću računicu: partner je već osvojen pa više nema smisla da se truditm. Velika greška! Tek sada trebate da se potrudite jedno oko drugog, kako bi vaša veza opstala, posebno ako ste dugo zajedno. I dalje izlazite na sastanke, sređujte se, radite zabavne stvari, družite se s drugim ljudima i slušajte međusobne želje.

foto: Shutterstock

Izvor: Index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader