Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 znakova koji garantuju da je ON dobar u KREVETU

Autor tmilojkovic
Autor tmilojkovic

Na osnovu ovih znakova procenite da li je ON dobar ljubavnik i pre nego što pređete u spavaću sobu!

Pronašli ste novog partnera i spremni ste da pređete na sledeći nivo –odlazak u spavaću sobu. Ali kako možete da znate da li će vaš objekt požude i u stvarnosti dobiti peticu iz intimnog odnosa?

Na sreću, postoje znakovi koji će vam reći da li je novi muškarac u vašem životu vredan toga da vam postane i ljubavnik.

1. Ponaša se kao džentlmen

Da li vam otvara vrata, pomože vam da skinete kaput, da li se seti da vas pita za važan projekt na poslu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen izvan spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto ophoditi i kada se svetla ugase.

PROČITAJ JOŠ: 5 pitanja koja morate postaviti sebi pre nego što opet uskočite u krevet sa bivšim

2. Zna da vas dodiruje na pravi način

Dobar ljubavnik je onaj koji ceni senzualnost i izvan spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nežno vam dodirne leđa dok izlazite kroz vrata, neprimetno vas uhvati za ruku dok šetate znaće i kako da vas dodiruje po celom telu, a to obećava i dobar seks.

3. Ne vrti se sve oko njega

Vrlo je verovatno da tip muškarca 'pričajmo sad malo o mom autu' neće biti neko s kim ćete hteti da ponovite seks, ako do njega uopšte i dođe. U krevetu će vas usrećiti onaj koji će prvo vas pitati kako ste proveli dan, odvesti vas u vaš omiljeni restoran iako nije najveći obožavatelj te hrane, pogledati s vama romantičnu komediju...

Nastavak na sledećoj strani...

Izvor: Cosmopolitan

4. Ne žuri mu se

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vredni čekanja. Ukoliko vam kaže "pričekajmo" ili "ne žuri mi se" nemojte misliti da vas odbija, već da želi da vas bolje upozna kako bi u krevetu bio što bolji partner.

PROČITAJ JOŠ: 10 znakova da između vas vlada odlična seksualna hemija

5. Uz njega se osećate kao najlepša žena na svetu

Muškarac uz kojega ćete se u krevetu osećati slobodno i nesputano ne štedi na komplimentima pa će pohvaliti svaku sitnicu koju primieti na vama i koja mu se sviđa. I na način na koji vas gleda ćete se osećati seksi i privlačnom. Takva hemija znači savršen seks.

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader