Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Koliko god da volite, ovo ne treba da oprostite: 5 ljubavnih grešaka koje ne zaslužuju drugu šansu!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Dobro zapamtite - NIKADA!

Oprostiti nekome je plemenita stvar, ali preko nekih prestupa u vezama i brakovima ne morate prelaziti niti ih morate opraštati.

1. Konstantno zanemarivanje

Svi smo ponekad opterećeni svakodnevnim obavezama, poslom, problematičnim životnim situacijama i drugim stvarima zbog kojih lako zaboravimo na partnera. To je sasvim normalna pojava u ljubavnom odnosu koju pre ili kasnije iskuse svi parovi. Međutim, u zdravoj vezi partneri će bez obzira na sve naposletku naći vremena za svoju drugu polovinu, makar na kratko. Konstantno zanemarivanje jasan je znak da vašem partneru jednostavno nije stalo do vas.

2. Omalovažavanje

Neke stvari jednostavno ne smete trpeti. Omalovažavanje, vređanje, psovke, ružne reči – ne spuštajte ponizno glavu pred ovim prestupima jer zaslužujete najbolje, a partner koji vas ovako tretira definitivno ne spada u tu kategoriju.

Na sledećoj strani pročitajte koje su to još prestupi u ljubavi koje nikada ne morate oprostiti...

Izvor: Cosmopolitan

3. Česta preljuba

Parovi koji ne veruju u monogamiju odlučuju se na otvorenu vezu. Ta vrsta odnosa zahteva jako puno međusobne tolerancije i razumevanja. Većina ljudi ipak preferira monogamnu vezu i kada se njihov partner upusti u preljubničku aferu, teško podnose tu izdaju. Samo će najsnažniji smoći snage za opraštanje preljuba.

Međutim, ako ste tip osobe koja želi isključivo monogamnu vezu, a partner se s time ne slaže, često vas prevari i to vas svaki put duboko povredi – ozbiljno razmislite o raskidu. Nemojte prelaziti preko onoga što vas čini tužnom i nesrećnom.

4. Nepoštovanje prema vašoj porodici i prijateljima

Ne možete previše uticati na to kako se vaš partner ponaša prema vlastitoj porodici i prijateljima. Naravno, ako je prema njima bezobrazan bez razloga, verovatno i nije najbolji materijal za ljubavnu vezu. Nepoštovanje prema vašoj porodici i prijateljima takođe ne biste trebali opraštati.

5. Fizičko nasilje

U ovom slučaju objašnjenje nije ni potrebno. Svi moramo imati nultu stopu tolerancije na bilo kakvu vrstu fizičkog nasilja.

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader