Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Prestao je da se javlja i ne znate šta da radite? Upozoravamo da ove 4 NIKAKO ne smete!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Koliko god da vam je teško, sledeće stvari su ZABRANJENE!

Neprijatno, ružno, nekulturno - ovo su samo neke od reči koje opisuju trenutak kada frajer nakon nekog vremena jednostavno prestane da se javlja.

Ali, koliko god neprijatno i nekulturno bilo, uvek je pametnije da zadržite dostojanstvo i da se ponašate na način zbog kog se nećete stideti kad sve prođe.

1. Slanje duplih poruka

Nije odgovorio na poruku pa ćete mu poslati još jednu da ga podsetite? Ako vam je dečko, to je sasvim u redu, ali ako frajeru s kojim se neobavezno dopisujete počnete na ovakav način da stvarate pritisak, neće se više nikad javiti.

2. Testiranje drugih platformi

Nije odgovorio na Vajber pa ćete mu poslati i SMS? Još ćete mu se javiti i na Fejsbuk i nabaciti neki komentar ili lajk, čisto da zna da ga posmatrate? Ako je frajer prestao da ti se javlja, to sigurno nije zato što želi još više da se viđa s vama.

Na sledećoj strani pročitajte koje još stvari NIKAKO ne smete da uradite ako on prestane da se javlja...

Izvor: Cosmopolitan

3. Prozivanje

Mislite da je vreme da vam objasni zbog čega se povukao i ne planirate da mu dozvolite da samo tako nestane? Prozivka zbog toga što vam se ne jalja samo će zapečatiti njegovu odluku, a vama može stvoriti epitet ludače.

4. Obračun na društvenim mrežama

Ako želite da zadržite dostojanstvo, ovo je poslednja stvar koju smeš da uradite. Koliko god bile povređene njegovim ponašanjem, javnim obračunom ćete samo sebi naneti dodatnu štetu. U ovakvim situacijama je bolje da glumite da vas njegov nestanak nije previše pogodio - sve ostalo je dizanje njegovog ega.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader