Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

MOGUĆE JE: 4 trika da poludi za vama već pri prvom susretu

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Budite strastveni, hvalite ga i "slučajno" ga dotaknite u prolazu!

Ne garantujemo da će se on zaljubiti i poželeti da sa vama provede ostatak života, ali ako ima hemije i zainteresovanosti, sledeći trikovi će samo pogurati stvari u pravom smeru.

Pokažite da uživate u životu

Najzanimljivije i najzabavnije devojke su one koje se vesele i najmanjim stvarima. Budite strastvene, spontane i otvorene (naravno, ne kad je u pitanju vaša intima). Ispričajte mu sve o genijalnom  izletu na kojem ste bili prošli vikend i planovima za putovanje po Evropi sledeće ljeto. Duboko uzdahnite od zadovoljstva dok jedete dezert. Pevušite uz pjesmu koju čujete na radiju dok vas bude vozio kući...

Primetite njegove kvalitete.

Muškarci su ludi za ženama koje u njima vide ono najbolje.  Ako vam kaže da planira da da otkaz i otvori firmu recite mu: "Odlično, cenim ljude koji su spremni da rizikuju kako bi stvorili nešto novo!".

Neki jednostavni potezi mogu učiniti da muškarci potpuno 'izgube' glavu.

Posted by Cosmopolitan Srbija on Sunday, May 7, 2017

Budite ona koja će prva pružiti ruku.

Doslovno. Dobro promišljeni jer će dodir mnogo jače uticati nego što mislite. Ključ je u suptilnosti.  Slučajno dodirnite njegovu nadlakticu ili rame na izlasku iz kafića. Odmah ćete osetiti leptiriće.

Podelite odluke.

Dopustite mu na primer da odabere lokaciju za prvi dejt, dok predložite kasnije da li da idete u bioskop ili da prošetate pored reke. Ne želite da ispadnete diktator, ali ni nezainteresovana.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader