Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Nemate sreće u ljubavi? Ovih 10 pogrešnih uverenja o vezama su glavni krivci!

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

I nećete imati sreće sve dok ih slepo pratite!

"All is need is LOVE"... samo je jedna od čuvenih rečenica koje ste sigurno čuli bezbroj puta i verujemo da ste počeli da verujete u nju. Možda i jeste tačna, možda nam je i ljubav zaista toliko potrebna, ali pre nego što je proglasimo za istinitom, zar ne bi trebalo da je proverimo?

Pored mita da nam je ljubav neophodna, potrudili smo se da pronađemo još 9 najvećih mitova o ljubavi i vezama i znate šta: Uspešno smo ih razbili!

Ljubav će rešiti sve vaše probleme

Naravno da neće! Može vam pomoći da neke stvar lakše podnesete i izborite se, ako pored sebe imate partnera koji vam je bezuslovna podrška, ali jedina osoba koja će rešiti sve vaše probleme ste zapravo samo VI!

Samo je jedna prava ljubav...

Naravno da ne! Možete voleti više nego jednom i ne verujte pričama da se prava ljubav dešava jednom  životu i da nema reprizu. Koliko ćete puta voleti zavisi samo od vas i vaše sposobnosti da pustite ljude u svoj život.

Ako si se pronašla u svih 5 stavki možemo samo jedno da kažemo: BLAGO TEBI!

Posted by Cosmopolitan Srbija on Tuesday, May 9, 2017

Ako volite nekoga, budite sa njim šta god se desilo...

Ljubav podrazumeva da budete dragoj osobi podrška, motivacija, energija, oslonac..., ali ne i da trpite fizičko ili psihičko nasilje u ime ljubavi. 

Sve će biti bolje posle venčanja...

Verečnički prsten, brak, pa čak ni deca nisu garancija da će neki odnos biti bolji. Isključivo od vas zavisi kakva će veza da bude, dok venčanje i ostali koraci mogu samo učvrstiti ili upropastiti već postojeću situaciju.

Svima nam je potrebna LJUBAV!

Svako ima svoje potrebe i nije svakoj osobi potrebna romantična, nežna ljubav za ceo život. Niti je ljubav garancija za srećan život. Pre nego što generalizujete osećanja, pokušajte da shvatite šta vam je zapravo potrebno i šta vas čini srećnom i ispunjenom.

I jeste i niste zajedno, volite se, želite da budete par, ali niste? Zapravo ne znate šta ste konkretno! Proverite da li je možda i vaša veza #situationship

Posted by Cosmopolitan Srbija on Tuesday, May 9, 2017

Jednom kada upoznate pravu osobu, biće srećni...

Sreća isključivo zavisi samo od vas! Niko ne može da vas učini ni srećnim, ni besnim, ni tužnim ako im to ne dozvolite.

Život će biti idealan uz pravog partnera...

Još jedan ljubavni mit koji nas vodi u pogrešnom smeru! Život ima uspone i padove i često je daleko od idealnog makar imali i najboljeg partnera pored sebe. Naravno da je lakše da podelite i sreću i tugu pored prave osobe, ali izbor partnera ne garantuje bezuslovnu sreću.

Ako vas zaista voli, možete očekivati da će...

Ne, ne možete ništa očekivati jer vaš partner nije tu da ispunjava vaša očekivanja i želje. Zapamtite da dečko sa kojim ste u vezu ne ume da čita vaše misli, niti je Deda Mraz pa da ispunjava sve šta zamislite.

Ako vas partner voli, slagaće se sa mnom oko svega...

Još jedna VELIKA ljubana greška. Važno je da imate dosta stvari zajedničkih, ali isto tako je veoma bitno da svako ima pravo na svoje mišljenje. Male razlikemogu učiniti vezu samo zanimljivijom i  zabavnijom.

Partner će vas voliti bez obzira na sve...

Jedino vas roditelji mogu voliti bez obzira na nastale situacije, okolinu i sve u čemu se nalazite. Ostale osobe će vam davati onoliko koliko zaslužujete i to je potpuno u redu. Ne očekujte od bilo koga bezuslovnu ljubav. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader