Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

"Ovog puta biće drugačije": 7 mitova u koje verujemo kada se vratimo bivšem dečku

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Sigurno ćete se pronaći jer nema šanse da i vi niste poverovali u jedan od sledećih mitova!

Mnogi od nas pokušavaju da obnove vezu iz prošlosti. Naravno, nekad postoje dobri razlozi da se vratimo bivšem partneru, ali u većini slučajeva brzo shvatimo da je u pitanju bila obična iluzija u koju smo nažalost poverovali.

Saznajte u kojih 10 mitova počinjemo da verujemo kada se vratimo bivšem partneru.

Ovog puta biće drugačije

Istina je da će biti drugačije, ali najverovatnije gore nego ranije. Po jednom istraživanju partneri koji ponovo postanu par manje obraćaju pažnju na pozitivne stvari u svojoj vezi, dok većinu vremena i živaca troše na negativne stvari.

Potpuno se promenio

Ljudi se ne menjaju, ili bar ne brzo i bez nekog velikog razloga. Da bi zaustavili neku najnebitniju lošu naviku potrebna je jaka i iskrena želja, motivacija, veliki trud i, pre svega, vreme. Da li vaš partner poseduje sve to?

Nakon raskida želite da shvati šta je izgubio zar ne? Saznajte da li je "revange" body zaista najbolja osveta! #raskid #ljubav

Posted by Cosmopolitan Srbija on Wednesday, May 10, 2017

Niko ga ne zna bolje nego ja

U pravu ste. Ali ipak, i pored silnog vremena koje ste proveli zajedno opet ste već jedanput raskinuli. Zašto mislite da će sada biti drugačije?

Teško ću naći nekog boljeg

Ovaj stav je posledića vašeg konformizma i kukavičluka. Svet je pun dobrih prilika koje samo čekaju da ih iskoristite.

Nije savršen, ali je moj

Psiholozi su otkrili da je razlog što se držimo ovakve mantre ili nekih drugih sličnih to što nas više pogađa gubitak, nego što nas raduje dobitak. Zapitajte se, da li bi radije proveli život sa nekim s kim se odlično uklapate, ili s nekim koji nije savšen, ali je bar vaš?

Nemam vremena da upoznajem nove ljude

Ne znamo da li ste čuli, ali postoji novi izum koji vam omogućava da upoznajete ljude preko vašeg kompjutera. Da li vam zvuči poznato?

Niko nije savršen

Ko još traži savršenstvo? Bitno je da se uklapate i da vam je lepo zajedno. Ako vam takvim nesavršenima nije uspelo da ostanete u vezi prvi put, male su šanse da će i ovoga puta biti drugačije.

Izvor: Bright Side / City magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader