Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ako je ljubav prava, za nju nema kraja: 5 načina da date svojoj vezi još jednu šansu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ne odustajte nakon prve prepreke, već pokušajte da na sledeće načine izbegnete raskid i poboljšate odnos.

Svaki ljubavni odnos, čak i onaj savršeni, pre ili kasnije naiđe na rupe po putu. Nažalost, ponekad stvari izgledaju kao da se ne mogu rešiti, no ako je ljubav prava, onda za nju nema kraja. Dođite li u situaciju u kojoj vaš odnos treba spašavati, donosimo vam nekoliko saveta kako se ponašati, odnosno ne ponašati.

Ako želite da spasete vezu: Morate shvatiti i priznati sebi da imate problema, a zatim zajedno pokušati da nađete rešenje za njih. Bude li se trudila samo jedna strana, ne nadajte se uspehu.

Ako želite da uništite vezu: Pravite se kao da problema uopšte nema.

Ako želite da spasete vezu: Morate biti iskreni do kraja, čak i ako istina podrazumeva ono što vaš partner ne želi da čuje. No to je jedini način za rešavanje problema.

Ako želite da uništite vezu: Lažite partneru i tešite se kako on sigurno laže i vas. Ako nema iskrenosti, pripremite se za kraj.

Ako želite da spasete vezu: Dobro analizirajte situaciju i razmislite o tome zašto se tako osećate. Ako ne znate, onda nećete moći ni efikasno razgovarati s partnerom.

Raskid nije rešenje: 7 saveta kako da uspešno rešite ljubavnu svađu >>>> http://bit.ly/2ue7rKG

Posted by Cosmopolitan Srbija on Wednesday, July 12, 2017

Ako želite da uništite vezu: Priznajte sebi da ste izgubili strast prema partneru.

Ako želite da spasete vezu: Sastavite listu svih pozitivnih osobina koje vaš partner ima i prisetite se zašto ste uopšte odabrali njega. Te kvalitete, barem neke, još uvek su tu pa pokušajte razgovarati s njim o tome koliko vam fale i kako da ih vrati u prvi plan. Drugim rečima, pronađite način kako da začinite stvari (novi hobiji, nova mesta, putovanje...).

Ako želite da uništite vezu: Vaš partner vam više nije zabavan pa avanture tražite na drugim mestima i s drugim ljudima.

Ako želite da spasete vezu: Pauza ne znači nužno kraj, ako je ljubav prava. Možda je vreme da razmislite i o tome jer ona bi vam mogla dati odgovor na pitanje je li ovo samo kriza ili tu nema više pomoći.

Ako želite da uništite vezu: Uopšte vas nije briga što vaš partner želi, misli i oseća.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader