Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ženska osobina koja skoro svim muškarcima ide na živce

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Proverite da li je NEMATE!

Takmičarski duh uopšte nije loša stvar, ali ako je verovati sajtu yourtango.com, upravo je ta osobina nas čini neprivlačnom muškom rodu.

U istraživanju o najčudnijim razlozima zbog kojih su muškarci ostavljali žene, izraženi takmičarski duh se pokazao kao jako loša karakteristika, zbog koje su mnogi pobegli iz veze.

“Imao sam devojku koja je uvek morala da bude bolja u svemu”, kaže jedan od učesnika.

“Ako sam ja imao loš dan na poslu, ona je imala lošiji, ako mene boli glava, nju je neki dan bolela još jače… sve je bilo takmičenje, i dobre i loše stvari.”

Više nećete moći da špijunirate bivše po Fejsbuku: Nova opcija na društvenoj mreži uplašila korisnike! >>> https://goo.gl/hfVdcJ

Posted by Cosmopolitan Srbija on Thursday, July 20, 2017

“Jedan od glavnih razloga raskida s bivšom bila je svađa nastala nakon što sam slomio prst. Umesto da mi kaže nešto lepo, počela je da priča kako je ona u detinjstvu slomila ruku i da je manje plakala nego ja oko prsta. Morala je pobediti u svemu, uvek, a s vremenom je postalo toliko naporno da sam pobegao.”

Što mislite, da li je stvarno stvar u iritantnosti ove karakteristike ili je reč o muškoj nesposobnosti da prihvate poraz?

Izvor; Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader