Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

OPREZ! Ovo nikako ne radite ako ON počne da se hladi!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Najveća greška koju skoro sve devojke prave u ljubavi! Da li i vi spadate u ovu grupu?

Muškarci često s vremenom jednostavno promene svoje ponašanje, pa će tako neki prorediti poruke i pozive, neki će prestati da budu romantični i da se trude, neki će jednostavno delovati kao da imaju pametnijeg posla nego da se viđaju sa ženom za kojom su nekoliko meseci ranije doslovno trčali…

Bez obzira na to koji je razlog gubitka interesovanja, jedno je sigurno – žene u ovoj situaciji često reaguju potpuno pogrešno, što rezultira još većim gubitkom interesovanja ili raskidom.

Kad žena oseti da se muškarac ponaša drugačije nego pre, počinje da paniči jer misli da će ga izgubiti. U tom se trenutku i njeno ponašanje menja, pa umesto da jednostavno pusti da stvari idu svojim tokom, postaje napeta i počinje da ispituje teren. Dok je muškarac možda samo privremeno distanciran zbog stresnijeg perioda na poslu, žena panično želi da sazna u čemu je problem pa šalje poruke tipa: “Promenio si se, pre si bio romantičniji/zabavniji” ili “Ignorišeš me” – i slično.

Drugim rečima, postajemo paranoične i naporne, zbog čega nemali broj muškaraca stvarno gubi interesovanje.

Najveća greška koju pravimo je stvaranje osećaja krivnice kod muškarca koji se ne ponaša tačno onako kako mi želimo. Umesto da ga pustimo da bude svoj i opušteno gledamo na stvari, zbog panike koja nas je obuzela često od muve pravimo slona i dramimo oko stvari koje ne traže dramu.

Kao šlag na tortu, izmišljamo priču o tome zbog čega se promenio, pa će tako par večeri zaredom u kojima nam nije poslao poruku postati nepobitan dokaz o tome da nas više ne voli, vara, ili planira da nas ostavi, zbog čega ćemo ga radije napasti nego smireno pitati je li sve u redu.

Muškarcima se vrlo često smejemo jer ne žele da pitaju za uputstva kad nekuda voze, a upravo to žene često rade u vezi – donose zaključke bez dovoljno informacija, reaguju naslepo i odbijaju da pitaju gde se tačno nalaze.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader