Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 emotikon pravila kojih se treba držati kada se dopisujete s njim

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Pogrešan emotikon može upropastiti sve vaše napore da ostavite dobar utisak kod njega.

Konačno ste počeli dopisivanje s dečkom koji vam se baš sviđa i želite da ostavite što bolji utisak? I to nije tako teško ukoliko se opustite, budete prijatne i svoje i uživate u početnom dopisivanju.

Međutim, ono na šta morate da obratite pažnju je upotreba emotikona kada mu šaljete poruke. Znamo da biste želeli da mu pošaljete sve zaljubljene smajliće, ali sledeća emotikon pravila morate da znate!

Čuvajte se slučajnih značenja sugestivnih emotikona. Ako mu pošaljete emotikon koji prikazuje jezik i mačku, sigurno to neće protumačiti kao da vas je maca upravo polizala.

U slučaju da ste u nedoumici, znajte da je manje uvek više. Vidite da li može s kojim emotikonom manje, recimo sa „;)“. Jednostavno ga preskočite. Može zvučati nezgodno, ali i zastarelo.

Novog dečka nemojte zaskočite s poljupcima ili emotikonima koji prikazuju verenički prsten ili srce. Da, glupo je, ali ako počnete da ih šaljete prerano, uplašićete ga. 

Ako vam je stalo do njega, sledeće rečenice morate izbaciti što dalje iz vaše veze.

Posted by Cosmopolitan Srbija on Tuesday, August 8, 2017

Ako pišete nešto sarkastično, dodajte smajli' koji namiguje , inače vaša šala može ispasti užasno nepristojna.

Ako koristite Apple, a on android, zaboravite na emotikone. Često se pojavljuju u obliku čudnih znakova. Radije upotrebite haha ili lol.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader