Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 osobina zbog kojih će vas ostaviti i najzaljubljeniji muškarac

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ma koliko mu bile fizički privlačne, ovo jednostavno ne može da podnese...

Poznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci ne vole kod devojaka, ali da li  znate da postoje i one zbog koje će vas ostaviti bez razmišljanja? Otkrili smo kojih to 5 stvari  najviše odbija i šta bi trebalo da promenite ako želite da ga zadržite pored sebe

Opsednutost karijerom

Ovde nije reč o ženama koje žele  da budu odlične u onome što rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovde mislimo na devojke koje su opsednute svojim poslom i nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino što im je bitno je položaj u kompaniji.

Zloba

Baš niko ne voli zlonamerna bića. Muškarci žele da njihove lepše polovice budu jednostavne i drage. Vaša lepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

Povezane vesti

Neprestana priča

Kao što žene vole da pričaju, tako vole i muškarci.  Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako mu vi ne date priliku da dođe do reči, počeće da osećaju kao da ga gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

Negativnost

Svako voli da ima pozitivnu osobu pored sebe. Ako se stalno žalite na nešto misliće da ste slabe, a i to će negativno delovati na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja  ga čini nesrećnim, zar ne?

Povezane vesti

Preterana posesivnost

Verujemo da svaki muškarac želi da bude volje i da neko uvek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svideti.

Cosmopolitan.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader