Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ne tražite izgovore, ovde se krije istina: 3 prava razloga zašto ne odgovara na poruku

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Sve je izgledalo obećavajuće, ali je on prestao da se javlja...Sada znamo i zašto.

"ZAŠTO mi nije odgovorio?" je pitanje koje i dalje dominira u razgovorima žena kojima nije jasno ponašanje muškarca s kojim se dopisuju. Priča je uvek manje-više ista - krenuli ste da se dopisujete, sve je izgledalo vrlo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da odgovara. Možete da lažete kako je prezaposlen, možeš govoriti i da je sve to samo igra s ciljem da još jače privuče vašu pažnju, ali ovo su pravi razlozi zbog kojih frajeri jednostavno više ne odgovaraju na poruke.

Odgovarao je samo iz pristojnosti

Šta uraditi kada se javlja devojka koja ti se ne sviđa? Nije pristojno odmah da je otkače a većina vaspitanih frajera uložiće malo truda i odgovoriti na nekoliko poruka. Naravno, sve ima svoje granice, a on će je povući kad shvati da stvari deluju obećavajuće za vas dvoje… iako je on samo htio da bude pristojan. 

Povezane vesti

Vaša poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljate, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su jako skloni da deluju na više strana, a ako su vaše poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet.

Ima nešto bolje

Želite njegovu pažnju, ali izgleda da niste jedine. Ako je pre delovao zainteresovano a sada više ne deluje, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan. Verovatno se pojavio neko ko mu je mnogo zanimljiviji, a u takvim situacijama je najpametnije da krenute dalje - i zadržate dostojanstvo. 

Izvor: Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader