Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Samo jedna poruka je dovoljna da mu okupirate pažnju: Pošaljite ovo ako želite da ga osvojite!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ništa lakše! Učimo vas kako da flertujete kao prava dama!

Pokušavate da osvojite muškarca ili začiniti stvari u vezi ili braku, rešenje je jednostavno i prilično neočekivano - PORUKA!

Jednom porukom možete postići da mu se ceo dan motate po glavi i da jedva čeka da vas videti, a osmeh mu čitav dan neće silaziti s lica.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali verujte nam da je tačno. Ovaj trik je uspeo mnogo puta pa nemate razloga da sumnjati u njegov uspeh.

C&A pravilo

Povezane vesti

C&A su kratice za radoznalost i pažnju (curiosity and attention). Ove dve stvari neophodne su kada krenete u pohod na muškarca.

Ne pravite grešku uobičajenu za većinu žena, ne budite agresivne i nestrpljive. Glavno pravilo ovog trika je biti strpljiv, smiren i zavodljiv. Poruka treba da mu skrene pažnju sa svega što radi i da ga natera da neprestano misli na vas.

Započnite poruku ovako:

"Ne mogu da prestanem da mislim na tebe" ili "Stalno si mi u mislima". To će ga sigurno zaintrigirati, a nastavak komunikacije trebao bi ubrzo da uslediti.

A pretpostavljamo da bi odgovor mogao da glasi ovako: "O čemu tačno razmišljaš?" ili nešto slično.

U nastavku konverzacije slobodno nahranite njegov ego. Muškarci vole da čuju koliko su poželjni pa budite zavodljive i razbudite mu maštu!

Izvor: cosmopolitan.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader