Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Jedna čekamo da raskinu: 5 iritantnih vrsta parova zbog kojih nemamo želju da se zaljubimo

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

I ne, ne govorimo to zato što smo ljubomorni...

Ljubav je jedna divna stvar i ako vam se već nije desila do sada, verovato željno očekujete da vam svakog časa pokuca na vrata. Međutim, pet vrsta parova ovo divno osećanje pretvaraju u mučenje, barem za sve nas ostale koji stojimo sa strane. I ne, ne govorimo to zato što smo ljubomorni. Ovo su najiritantnije vrste parova čijim se raskidima stvarno radujemo, a i za njih je mnogo zdravije da nastave jedno bez drugog.

Zavisnici o kontaktu

Čuli su se pre 5 minuta, trenutno šalju glasovne poruke na Whatsapp, a za minut će se verovatno opet zivkati da svi čuju koliko međusobno jedan drugom nedostaju. Zaljubljenost je predivna pojava, ali ovo je samo psihoza.

Vezani pupčanom vrpcom

Ona ne zna koji toalet papir da odabere pa mora da ga nazove. On ne zna šta mu se jede pa će pitati nju. Oboje misle da su bez svoje bolje polovine nepotpuni, a donošenje odluka ne dolazi u obzir pre nego što se lepša / jača / polovina složi s odabirom.

Povezane vesti

Nastavak na sledećoj strani...

Fejsbuk parovi

Oni jednostavno ne mogu dopustiti da bilo ko pomisli da nisu najzaljubljeniji na svetu, zato će svoju vezu bez prestanka reklamirati na društvenim mrežama. U virtualnom svetu izgledaju stvarno srećno, ali u stvarnom...? Pa recimo da se ne vole najviše i da ipak mogu jedno bez drugog.

Cimeri

Seksualni život im je nepostojeći, a sve više liče jedno na drugo jer su predugo zajedno. U vezi su isključivo zato što su navikli da budu u vezi, svađaju se kao brat i sestra, a često zagorčavaju život svima oko sebe.

Povezane vesti

Dramatični parovi

Za njih je baš sve drama - od malih stvari, na primer, dogovor za izlazak, do onih većih životnih pitanja. Sve je drama, sve je svađa, raskidaju, pa se mire i tako u krug.

Izvor: Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader