Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

4 tipa koja želite zaobići u širokom luku

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Dobro osluškujte sve - i šta vam kaže, i kojim vam tonom to kaže.

Koliko god mi volele da flertujemo, ipak postoje neki momci koje bismo u toj našoj akciji trebale da izbegnemo. U želji da vas udaljimo od dosadnjakovića i uštedimo vaše dragoceno vreme, predstavljamo vam 4 tipa frajera sa kojima smo sigurni da ne želite da se petljate (čak ni kada vam je potrebna uteha za raskid).

Večito emocionalno nedostupan

Svaka od nas ih poznaje bar nekoliko. Neuhvatljivi. Nezavisni. Nespremni za bilo šta ozbiljnije od prijateljstva sa povlasticama. On vas je na samom početku upozorio da on baš i nije tip za ozbiljne veze. Niste mogli da mu odolite pa ste svejedno završili zajedno. Ipak, iako ste već prilično dugo zajedno, ne primećujete emocionalni angažman sa njegove strane. Što je u jednu ruku u redu budući da vas je upozorio da to od njega ni ne očekujete. Ali ako ste vi ta koja je nezadovoljna takvim odnosom, vreme je da pronađete nekoga ko će vam pokloniti svoje srce.

Buntovnik bez razloga koga treba izbegavati sa razlogom

Shvatamo mi da mnogi momci žele da ostave utisak zločestog, buntovnog dečka, iako zapravo nisu takvi. Oni samo znaju na šta mi devojke padamo i to debelo koriste. To je ok, ako su istinski dobri. Problem je u onima koji su skroz bezosećajni, apatični, zločesti i buntovni. Oni koji izazivaju sve moguće neprilike iz čiste dosade ili zlobe. Odustanite od takve nezrelosti!

Zakleti antifeminist koji traga za "pravom ženom"

Onaj koji zapoveda da mu napravite sendvič i donesete pivo, i konstatuje kako je ženama mesto u kuhinji ili nešto slično, dok u njegovom glasu evidentno nema ni trunke humora, definitivno je muškarac kojeg bi trebalo izbegavati. Od ovakvih primeraka bežite koliko vas noge nose. Osim ako vam borba za emancipaciju ne znači apsolutno ništa! I ako se i sami slažete sa njim!

Frajer sa nula posto inicijative 

Imate osećaj da ste vi ta koja konstantno juri njega, umesto da se pronalazite na pola puta. Vi ste ta koja uvek zove njega, stvara planove, razrađuje logistiku, prilagođava se njegovim preferencijama i potrebama, a on je onaj koji se smeška i čeka - čeka da vi i svi ostali učinite sve za njega. I to se nikad neće promeniti.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader