Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Istraživanje koje potvrđuje da singl osobe više uživaju: Evo zašto ne treba još uvek da menjate status

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Nema razloga da očajavajte ako još jednu jesen dočekate bez partnera!

Verujemo da i vi jedva čekate da upoznate osobu zbog koje će leptirići ponovo proraditi, ali ukoliko nje nema još uvek na vidiku, ne brinite, jedna zanimljiva studija je pokazala da vam je i singl status sasvim dobro stoji.

Naime, prema jednom istraživanju početak hladnijih dana vreme je kada su samci u intenzivnijoj potrazi za drugom polovinom, ipak, isto to istraživanje sugeriše da nema potrebe za stresom ako ste samci, naprotiv, postoji niz prednosti. 

Dr. Howard S. Friedman, profesor psihologije na Kalifornijskom institutu Riverside, posmatao je 1500 ljudi kako bi pratio njihovu dugovečnost.

Povezane vesti

Jedan od njegovih najvažnijih zaključaka bio je da single žene žive duže od onih udatih ili u zajednicama.

Američka kancelarija za statistiku u nizu istraživanja došla je do zaključka kako su single osobe daleko društvenije od onih u braku ili vezi. Samci dnevno u kontaktu sa prijateljima provedu u proseku 12 minuta, dok oni u vezama ili braku s prijateljima komuniciraju samo 7 minuta.

Istraživanje iz 2015. godine koje je objavljeno u "Journal of Family" otkrilo je da samci imaju niži BMI i bolje spavaju. Samci noću spavaju 7 sati i 13 minuta, dok bračni parovi spavaju 6 sati i 17 minuta.

Izvor: Wall.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader