Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Dešifrovali smo sva skrivena značenja: Šta stvarno otkriva dopisivanje s njim

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ako vam piše samo i isključivo kad ima višak slobodnog vremena, bežite od takvog tipa

Ponekad i muškarci mogu biti tajantstveni i nedokučivi i ne možete odmah otkriti prave namere, zato smo pripremili sve moguće scenarije i šta tačno želi da vam kaže svojim porukama.

Diplomatski odgovori

Da li vam šalje poruke u kojima izbegava da jasno odgovori na postavljeno pitanje, verovatno i nije preterano zainteresovan za vas. Da mu se zaista sviđate, potrudio bi se da vas upozna sa svojim planovima koji uključuju i vas kako bi se pobrinuo da slučajno ne organizujete nešto. Ako vam često ponavlja kako će vas je javiti tek kad bude imao vremena bežite glavom bez obzira! U tom slučaju  družiće se s vama tek  kad bude usamljen/napaljen/kada mu bude dosadno. Definitivno vas ne shvata ozbiljno!

Želi vaše slike

Ako često traži slike onoga što imate na sebi ili onoga što trenutno radite, svakako je zainteresovan za vas. Nećemo odmah reći da se radi o perverznjaku koji želi da uživa u vašim seksi slikama, iako za to postoji mogućnost. Nemojte se preterano zamarati pitanjima da li je zainteresoviran isključivo za vaše telo jer će vrijeme to pokazati. Možda se radi o dečku koji je zainteresovan za vas kao osobu i koji ne očekuje slike porno glumica. Ne šaljite mu ništa što ne biste poslali svojoj mami i sve će biti u redu!

Izbegavanje odgovora

Ako vam ne odgovara na poruke ili pozive, slobodno ga otpišite! U današnje vreme kada može da se komunicira može na bezbroj načina, jedino opravdanje za nejavljanje je da mu se baš i ne žuri da se javi. Ili mu se zaista nešto dogodilo. Što je manje verovatno...

Odlaže planove

Odlaganje sastanka ne mora nužno da bude alarm za uzbunu. Ako je prilikom odlaganja predložio drugo vreme, imajte razumijevanja i prilagodite se. Svi imamo dane kada smo pretrpani obavezama i kada nam dan jednostavno ima premalo sati pa mu nemojte odmah uzeti za zlo. S druge strane, ako konstantno odalaže planove vezane za vas, nemojte gubiti vreme i dragocenu energiju. Ako neko zaista želi da vas vidi, pronaći će način, verujte.

Bombardovanje porukama

Ukoliko vam stižu poruke od njega tolikom brzinom da ne stignete da odgovore na njih, više je nego očito da je jako zainteresovan za vas. Jako, jako. Iako mu možda kultura komuniciranja nije jača strana, svakako treba ceniti koliko se trudi. Ako vam je takav način komuniciranja naporan, radije se nađite se s njim i razgovarajte satima.

Super kratki odgovori

Ako se njegov odgovor najčešće sastoji od jedne reči, nemojte odmah pogrešno pretpostaviti da mu se ne dopadate. Možda je prezaposlen da bi vam kucao romane ili ste ga uhvatili u nezgodnom trenutku. Ili mu možda jednostavno ne ide pisanje poruka. Ako nema problema s elokventnošću uživo, nemate razloga za brigu.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader