Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

6 razloga zašto treba ODMAH da obrišete sve fotografije s bivšim

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Odmah nakon čitanja teksta...

Kada je The Weeknd izbrisao sve zajedničke fotografije sa Selenom, svi su primetili da se nešto dešava u njihovoj vezi i naravno već se slutilo da je raskid negde blizu. U današnjem vremenu kada su profili na društvenim mrežama uvid u naš socijalni i ljubavni život, logično je i da će i nova ljubav ili raskid da budu dokumentovani.

Čišćenje društvenih mreža od ostataka veze koja se završila je podjednako stresno koliko i raskid. Gledajući fotografije gde ste nekada bili srećni i zaljubljeni, može vam samo otežati oporavak od raskida, ali i sada znate da će i svim vaši virtuelni prijatelji znati da se vaša ljubavna priča završila.

Nemojte da vas spreče sujeta, tuga i neprihvatanje trenutnog ljubavnog stanja da obrišete svagi trag bivšeg dečka sa društvenim mreža. Ukoliko se dvoumite i smatrate da je to zaista nepotrebno u već teškom trenutku, dajemo vam 6 razloga zašto je to nešto najbolje što možete uraditi za sebe.

Možete zaboraviti zbog čega ste raskinuli

Ukoliko neprestano gledate u vaše srećne fotke, može se javiti veća želja da pokušate ponovo da popravite stvari i zaboravite zbog čega ste uopšte prekinuli odnos. Ne zaboravite da su fotografije dokumenta nekog drugog vremena kad vam je možda zaista u vezi sve teklo glatko, ali nikako ne smete skloniti s uma da su sad stvari drugačije. Na ovaj način nećete krenuti korak dalje, već ćete se vraćati u prošlost i sebe mučiti uspomenama.

Fotografije će vas podsećati da ste svima bili omiljeni par

Divni komentari i emotikoni vaših prijatelja ispod zajedničkih fotografija i sećanje na lepa vremena kad su vam svi prognozirali lepu budućnost, sada mogu samo da vas povrede i vrate korak unazad. Koliko god bili lep par i svi navijali za vas, ukoliko nema nade da se vaš odnos obnovi bolje je da što pre sve sklonite kako biste sebi pomogli da nastavite dalje i prebolite ga.

Budući dečko može pomisliti da niste preboleli bivšeg

Jednog dana kada budete potpuno ravnodušni prema bivšem partneru i kada pronađete osobu koja vam zaista odgovara, sačuvane fotografije iz prethodnog perioda mogu poslati pogrešnu poruku. Nijednoj osobi neće biti drago da kada prelista vaš profil, nađe 10 fotografija gde ljubite bivšeg dragog koliko god vi tvrdile da vam on ništa ne znači. Zato, DELETE što pre!

Razumeće i gospodin bivši zbog čega ste to uradili

Ukoliko ne želite posle svega da ostavite utisak besne i ogorčene osobe koja po svaku cenu želi da izbriše sećanja i zbog toga izbegavate da obrišete zajedničke fotografije, grešite. Taj vaš potez ne pokazuje da ste slabe, već da želite da okrente novu stranu u svom životu i ako je vaš bivši razumna osoba, razumeće da je tako najbolje i da to radite zbog obostrane koristi. Razmišljajte o sebi umesto što ćete brinuti kakav utisak šaljete svetu i okolini.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 14. Феб 2017. у 2:50 PST

Nema razloga da to ne uradite

Ako mislite da ćete jednog dana želeti da pogledate ponovo fotografije, ako ni zbog čega drugo onda da se prisetite kakvu ste frizuru tada nosili, ne morate ih brisati zauvek. Sačuvajte ih u nekom folderu na računaru, važno je samo da ih sklonite sa vidljivog mesta dok ne prebolite. Učinite celu situaciju sebi lakšom i podnošljivom.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader