Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Veze koje želimo da zaboravimo: Kako izgledaju najgori i najbolniji raskidi

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Nijedan prekid veze ne može sa sobom da nosi lepa i srećna sećanja, ali kada čujete sledeće istinite priče, možda pomislite da ipak imate sreće.

Postoje one veze iz naše prošlosti kojih ćemo se uvek sećati s osmehom na licu, ali nažalost i onih od kojih nam je i dan danas muka! Pitali smo devojke koji je to bio najgori raskid koji su doživele i evo šta su nam priznale.

"Verenik me je prevario sa drugaricom i to dva meseca pre našeg venčanja. Uhvatila sam ih u stanu jedan dan kada sam neplanirano ranije došla s posla. Ne samo da sam ostala bez dečka, nego i bez osobe koja mi je dotad bila kao sestra. " (M.I, 35)

"Odveo me je na romantičan izlet na Zlatibor. Mislila sam da će me tamo zaprositi, ali ispostavilo se kako želi da raskine. Rekao mi je kako ga gušim, kako je premlad da nešto ozbiljnije i kako želi pauzu... Možete li da zamislite kako je izgledala ta vožnja nazad do Beograda. On je ćutao a ja sam ceo put preplakala" (V.B, 29)

Povezane vesti

"Doživela sam isto što i Keri Bredšo. Frajer me je ostavio na - post it-u. Nije ga ostavio na stolu nego na ogledalu u kupatilu, jutro nakon što smo se žestoko posvađali. Pisalo je "ne mogu više ovako, izvini". I više se nikad nije javio. (M.S, 26)

"Frajer s kojim sam se zabavljala dve nedelje pitao me je da idem sa njim na venčanje njegovog brata. Bila sam na sedmom nebu jer je to značilo da ću upoznati celu njegovu porodicu i da misli ozbiljno. Pristala sam i u sebi skakala od sreće. Otišao je kući tu noć i više se nikad nije javio. Nakon mojih deset propuštenih poziva i milion poruka, nakon sedam dana mi je samo napisao da mu je žao ali da se pomirio s bivšom devojkom. " (A.T, 27)

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader