Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

8 realnih stvari zbog kojih će muškarci poželeti RASKID

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ukoliko ste mislili da su momci bezosećajni i raskidaju zbog sitnice, varate se...

Ovde nije u pitanju manjak strasti, druga devojka, manjak seksa ili fizički izgled... Momci će se odlučiti na raskid ukoliko se sledećih 8 stvari provlače kroz vašu vezu...

Ne slušate ga dovoljno pažljivo

Iako je opšte poznata činjenica da žene više pričaju od momaka, to ne znači da oni ne vole i ne umeju da razgovaraju. Ukoliko nešto žele da kažu očekuju da ćete ih pažljivo saslušati i dati neki komentar. Zamislite situaciju u kojoj samo jedna strana priča, uvek je u pravu dok druga dobija malo prostora za razgovor i razumevanje. Jedan od glavnih razloga za raskid momci nisu naveli manjak seksa ili strasti, već upravo nemogućnost komunikacije sa svojom lepšom polovinom.

Slušate previše svoje prijateljice

Naravno da obožavate svoje prijateljice i da želite da čujeto njihovo mišljenje, međutim to ne znači da su uvek u pravu i da treva slepo da slušate njihove savete. To je upravo ono što i momci zameraju svojim lepšim polovinama. Previše mešanja sa strane i rečenice popot: “Sara je bila u pravu kada je rekla…” može biti pogubno za vezu.

Nedostatak privatnosti

Biti u vezi ne znači biti izolovan od svega i posvetiti se 100% samo partneru! Momci zaista to I ne traže od svojih polovina. Oni ne žele da idu na sva ženska mesta, kao i ne žele da vi budete uključena u  sve njegove momačke aktivnosti. Ukoliko osete da su izgubili deo svoje privatnosti, identitet, svoj nekadašnji život koji su obožavali, ne postoji drugi način osim da vam kažu “Gotovo je”.

Previše ste nezavisne

Možda će delovati kao da je izgovorio neki alfa mužijak, ali momci zaista ne vole da znaju ili osete da su njihove lepše polovine potpuno nezavisne . Momci ipak vole da se osete kao zaštitnici i da su potrebni svojim devojkama. Odlično je biti nezavisna, pametna devojka koja može većinu stvari sama, ali ostavite i malo prostora svom muškarcu da pokaže svoje muške sposobnosti.

Na sledećoj strani pročitajte koje su to još razlozi zašto će vas ostaviti...

Previše ste zavisne

Možda su u ovoj situaciji momci neodlučni popit devojaka jer ne znaju da li žele nezavisnu ili krhu damu, ali evo o čemu je reč. Biti potpuno nezavisna devojka koja ostavlja utisak da joj niko nije potreban poptuno će odbiti muški svet, ali takođe će i devojka koja ne može da živi bez jače polovine. Napravite balans, ne preterujte u krajnostima. Budite devojka koja finansijski ne zavisi od svog muškarca, ali kojoj je potrebna sva muška ljubav, pažnja i zaštita i pomoć.

Nedovoljno komplimenata

Ukoliko se vaša komunikacija svodi na kritikivanje svog muškarca, prebacivanje, optužbe… a nežnost i slatke reči su postale izuzetno retke ne treba da se čudite ako kaže da želi raskid veze.

Preterano spominjanje bivšeg

Bilo kakvo komentarisanje, prisećanje ili žal sa bivšim je poguban za vezu i tu ne treba ništa više komentarisati. Još je gora sitaucija ukoliko se čujete sa bivšim, a sadašnji je upoznat sa tom situacijom. Bivši ostaje u prošlosti gde mu je mesto i ne pokušavajte da ga vratite u sadašnjost ukoliko ne želite da dobijete poruku “Raskidamo".

Ne slažete se sa njegovim društvom

Ako želite da veza uspe morate bar poštovati, ako ne gotivite njegove drugove. Ukoliko ostavite situaciju da bira između vas i prijatelja i stalno mu prebacujete za njih budite sigurni da vaša veza neće imati happy end. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader