Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

17 misli koje nam prolaze kroz glavu kada nam ne odgovori na poruku iste sekunde

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Zašto muškarci moraju ovako da nas muče?!

Svi smo prošli kroz pakao čekanja na njegov odgovor, zato smo sigurni da ćete se sigurno pronaći i da su i vas ove misli mučile dok ste čekali da se telefon oglasi i na krenu piše njegovo ime.

2 minuta: Pa dobro, bilo bi čudno da odgovori tako brzo... Samo ne znam zašto i dalje gledam u ekran. Bolje je da stavim telefon u džep i pravim se da sam kul, zato što i jesam kul!

5 minuta: ~Telefon vibrira~ Oh, to je samo email sa obaveštenjima o sniženjima što je gotovo isto kao da je on odgovorio, jer ko ne voli sniženja?!

8 minuta: Samo ću da proverim još jednom da li mu je poruka isporučena. 

9 minuta: Možda da proverim i da li sam isključila airplane režim. Vrlo je moguće da se sada nalazim u onim čuvenim "mrtvim zonama" gde signal ne dopire i da zbog toga još uvek nema odgovora od njega.

10 minuta: Ok, nije u putanju signal, jer signal imam! Koliko je prošlo...10 minuta?! Sigurna sam da ljudi pogledaju bar jednom u svoj telefon za 10 minuta! Možda se on ustvari trenutno kupa? Kladim se da je to!

15 minuta: Možda da ipak ostavim telefon u drugu sobu? Ako mi odgovori da sprečim sebe da mu odgovorim istog trenutka jer bi to bila stvarno čudno. Je l da?!

32 minuta: Wow, prošlo je sigurno skoro sat vremena otkako sam proverila telefon, do sada je sigurno odgovorio. ~Proverava telefon~ Možda sam poslala nešto zaista čudno, kad već toliko nema odgovora? Ali, samo sam poslala "Hej, šta radis?" Ne treba da budeš neki filozof kako bi dao odgovor na to. 

1 sat: Ok, shvatila sam - ne sviđam mu se! O Bože, zašto sam mu uopšte poslala poruku! Blam! Nikada više neću ovako nešto uraditi!

1 sat i 2 minuta: Možda preterujem! ~Skroluje ranija dopisivanja~ Pre 4 dana, trebalo mu je dva sata da odgovori, ali smo se posle toga lepo dopisivali...o vremenu. A prošle nedelje me je pitao "Kako provodiš ovu sredu?" i malo smo flertovali kroz poruke. Ustvari, tako se muškarci dopisuju! Nijedan dečko do sada nije pisao romane! Takvi su oni zar ne? Mogu da živim s tim!

1 sat i 4 minuta: Ovo nema smisla! Da sam u bolnici i da mi je on upisan kao neko koga bi doktori pozvali da obaveste da sam tamo, on se nikad ne bi javio i niko ne bi znao da sam tamo i ja bi  tamo bila sama i uplašena... Ok, ove misli su otišle ipak predaleko!

3 sata: On je sigurno da dejtu sa nekom drugom devojkom, a mene je tako lepo zavlačio!

3 sata i 5 minuta: Pa da budem iskrena još uvek nismo par pa nam je dozvoljeno da se viđamo i sa drugim ljudima.  ~Otvara Fejsbuk da vidi koga ima na četu~

3 sata i 6 minuta: O, BOŽE, ODGOVORIO JE ! "Hej, ništa posebno, odmaram, ti?" ~Baca telefon~

3 sata i 7 minuta: Nema šanse da ću odgovoriti sada, sačekaću pa sigurno 3 sata i 7 minuta i tek onda mogu napisati poruku i pritisnuti SEND.

 3 sata i 12 minuta: ~Telefon vibrira~ Još jedna poruka od njega! Posle 3 sata pakla sad može da mi šalje jednu za drugom porukom! E pa sad će da čeka naredna 3 sata za odgovor!

3 sata, 12 minuta, 4 sekunde: Ok, odgovoriću mu odmah!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader