Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Retko kada vas zove i samo vam šalje poruke: Dešifrirujemo njegove čudne poteze

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Sve vam govori da mu se sviđate, ali zašto se onda tako čudno ponaša?

Srce vam govori da ste na dobrom putu da postanete par, ali njegovi postupci da samo želi da vam bude drug ili poznanik. U čemu je problem?

U nastavku ćemo pokušati da vam objasnimo da li da mu pružite još jednu priliku ili zatvorite ta vrata. 

Nije vas poljubio nakon prvog (odličnog) dejta

Kada se muškarcima neka devojka zaista sviđa, napraviće korak onog trenutka kada su sigurni da i ona to želi. Pokažite da ste zainteresovane "slučajnim" dodirima ili tako da ga uhvatite za ruku kada vas nasmeje.

Stalno gleda u telefon

Devojke vrte kosu kada su nervozne, a muškarci proveravaju pozive i poruke. Zadirkujte ga rečima poput: "Očekuješ neku poruku?" ili "Zašto stalno gledaš na sat? Dosadno ti je sa mnom?" Ako ima imalo manira, odložiće svoju igračku dok je s vama.

Treba mu čitava večnost da vam se javi

Neugodna činjenica: muškarci se više fokusiraju na posao nego na veze. Ako su zatrpani poslom, javiće vam se tek kada budu slobodni, za šta će im možda biti potrebni dani. Pokušajte da napravite planove na samom kraju dejta.

Nikada vas ne zove, samo šalje poruke

Lakše mu je da podnese da mu ne odgovorite na poruku nego da čuje vaše: "Ne, hvala." Naglasite mu da bi bilo lepo da vas nekada nazove. Tako ćete mu dati do znanja da ga nećete odbiti i ohrabriti ga da okrene vaš broj.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader