Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Pazite se ovakvog frajera: 4 osobine muškarca koji će vam slomiti srce

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Jednostavno rečeno - ovakav vam ne treba!

Početak veze  uvek je zabavan i zanimljiv, svet se čini kao lepše mesto, a vi na njemu ne pronalazite baš nijednu manu i vaša budućnost izgleda blistavo. Alina početku veze svi se trude da budu najbolja verzija sebe i vaš idealni muškarac može vrlo lako postati fatalni frajer koji će vam slomiti srce.

Kako ne biste ostale povređene, otkrijte koje osobine od početka ukazuju na njegovo loše ponašanje:

Prebrzo zbližavanje

Tek ste se upoznali, a on već želi da zna svaki detalj o vašem životu, od toga kakve ste bile kao devojčice, do spiska vaših bivših. Ali to ne znači i da je iskreno zainteresovan za vas, a najbolje ga odaje tempo kojim deli svoju intimu. Ako vas samo ispituje, a o sebi ne govori ništa ili jako malo, onda tu nešto nikako ne štima.

Govori jedno, radi drugo

Ako njegova dela ne prate reči, to je jasan znak da mu ne možete verovati. Ako primetite da frajer govori jedno, a radi drugo, bežite što dalje od njega, jer sigurno će vas još mnogo puta u životu razočarati. 

Povezane vesti

Nepredvidiv je

Prvo vas je obasipao komplimentima i dizao u zvezde, a onda dva dana uopšte nije odgovorio na vaše poruke i pozive? Takvo ponašanje odaje muškarca na kojeg se ne možete osloniti i koji nije pouzdan kao partner, jer ima velike šanse da vas povredi na razne načine.

Vaše telo ne reaguje

Ponekad vam i vaše telo može poslati signale da on nije za vas. Neke reakcije ne možete kontrolisati, a ako osetite stezanje u grudima ili bilo kakvu drugu neprijatnost svaki put kad ste s njim, to može biti vaš urođeni instinkt koji ukazuje na opasnost.

Izvor: Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader