Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 ženskih kvaliteta kojih se samo pravi muškarci neće plašiti

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Zapamtite da će samo najveće kukavice plašiti devojke koju krase sledeće osobine.

Sve ove kvalitete ženu čine još privlačnijom, ali ima muškaraca koji se s tim vrlinama jednostavno ne znaju da se nose. Sva sreća, pa će pravi muškarci uvek umeti da se izbore sa sledećim vrlinama. 

Samouverenost

Mnogi muškarci priznaće da ih privlače samouverene žene koje se ne boje da otvoreno izražavaju svoje stavove i razmišljanja, ali ponekad ih se pomalo i plaše. Međutim, pravi muškarci neće se povući pred samouverenom i samopouzdanom ženom niti će pokušavati da promeni te njene kvalitete.

Nezavisnost

Nekada su žene u potpunosti zavisile od muškaraca i njihovog novca, ali danas je u većini delova sveta situacija drugačija. Žene se same brinu o sebi, zarađuju svoj novac i uživaju u tome što su slobodne. Pravi muškarac neće se osećati ugroženo u društvu nezavisne žene.

Prihvatanje svog tela

Nije važno da li imate vitku ili figure ili obline, da li ste visoke ili niske, blede ili maslinastog tena… Važno je kako se osećate u svom telu. Prihvatanjem sopstvenog tela onakvo kakvo ono jeste bićete  zadovoljnije i samopouzdanije. Mnogi muškarci potvrdiće kako su se svoje partnerke nisu zaljubili zato što su izgledale "savršeno", nego zato što ih je oborila s nogu njihova pozitivna energija i pozitivan stav.

Neustrašivost

Iako muškarci vole kada žena im potrebu da se oseća sigurno i zaštićeno uz njih, vole i neustrašive žene koje su uvek spremne na rizik ili životnu avanturu.

Umerena samokritičnost

Svako od nas ima dužnost da povremeno preispita sebe i uputiti pokoju konstruktivnu kritiku zbog koje možemo postati bolji, ali preterana samokritičnost u jednom trenutku postaje nesigurnost, a ona nam je veliki neprijatelj na putu do kvalitetnih međuljudskih odnosa.

Nemojte stalno osuđivati sami sebe, umanjivati svoj uspeh, tražiti nešto negativno u svakoj pozitivnoj stvari koja vam se dogodi. Kada vam neko uputi kompliment, prihvatite ga s osmehom, a ne s komentarom koji automatski pobija lepu stvar koju vam je neko rekao.

Izvor: Zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader