Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Najkreativnije Cosmo poze svih vremena - izvan spavaće sobe

Autor Ivan Canovic
Autor Ivan Canovic

Da li želite da vođenje ljubavi pretvorite u pravu erotsku avanturu? „Preskočite“ krevet i isprobajte naše nove, ultrauzbudljive poze - za „akciju“ na svakom mogućem i nemogućem mestu

Najverovatnije se svaki put kada poželite seks uputite ka krevetu. Ne bismo da omalovažavamo vođenje ljubavi na ovom mestu, ali može vam biti još uzbudljivije ako prionete na „posao“ izvan spavaće sobe.
„Sama činjenica da to radite na nekom novom mestu će uneti uzbudljivu dinamiku“, tvrde seksolozi. „Seks na nekom neočekivanom mestu ili tamo gde nije ‘predviđeno’ izaziva u mozgu lučenje hormona koji pojačavaju želju i strast.“
Imajući na umu ove prednosti seksa na inovativnim mestima, predstavljamo vam nekoliko smelih i originalnih poza za svaki kutak vašeg doma. Krenite temeljno da „overavate“ prostoriju po prostoriju.

Kuhinjske slasti

Sedite na ivicu kuhinjskog elementa, podignite noge i privucite kolena do visine grudi, oslanjajući se stopalima na radnu površinu. Vaš dragi neka stane između vaših nogu okrenut licem ka vama, a vi izbacite karlicu što više unapred (možda će čak guza morati da vam „visi“ nekoliko centimetara van ivice), kako bi mogao da uđe u vas. Ako ste mu previsoko, može da stane na telefonski imenik ili neku stabilnu hoklicu. Pridržavajte se za njegova ramena zbog boljeg oslonca, a on neka vas drži za guzu da bi vam pomogao da se pomerate napred-nazad. „Ovo je varijacija drevne Kamasutra poze pri kojoj su ženi obe noge visoko podignute, što omogućava duboku penetraciju“, objašnjavaju seks eksperti.

Erotski bonus: Kuhinja obiluje zgodnim stvarčicama koje mogu poslužiti kao seksi pomagala. „Možete ga stimulisati prskalicom na česmi ili je same koristiti dok sedite u sudoperi“, savetuju stručnjaci. „A i frižider vam je pri ruci, pa možete na kreativan način da upotrebite kockice leda, voće, šlag i druge zabavne poslastice.“

Igra u dovratku

Seks u stojećem položaju može biti pravi izazov ako nemate stabilan oslonac poput dovratka. Neka se vaš dragi osloni leđima o dovratak i zauzme pozu kao da sedi. Butine neka mu budu paralelne sa podom, a da bi ga manje žuljalo može da podmetne ruke iza donjeg dela leđa. Stanite ispred njega okrenute leđima, raširite noge opkoračivši ga, a zatim se spustite na njegovog „mališu“.
Kada se „smestite“, nagnite se napred i oduprite dlanovima o dovratak. Tako ćete bolje održavati ravnotežu i lakše kontrolisati „mešanje“, brzinu i dubinu penetracije. Vi ste u poziciji da vodite igru, pa kombinujte pokrete - njišite kukovima napred-nazad, kružite i pravite osmice - eksperimentišite da vidite šta vam najviše prija.
Svaki put kada promenite pravac, oboje ćete osetiti kako vas preplavljuje talas zadovoljstva.

Erotski bonus: Ostanite samo u cipelama sa visokom i tananom štiklom... i ničemu više. Visoke štikle će vam pomoći da se pri manevrisanju održite u pozi nagnutosti unapred, a i već sam pogled na njih će ga totalno izludeti.

Budite kreativni i maštoviti - ispitajte sva ona neobična i zabranjena mesta za „igrice“

„Nestašluci u kadi"

Kupanje udvoje može biti jako zavodljivo. I samo sapunjanje jedno drugog je uzbuđujuće. Sledeći put kada zajedno uđete u penušavu kupku, neka on legne na leđa, oslanjajući glavu o ivicu kade. Okrenute ka njemu, kleknite opkoračujući mu jednu nogu (njegova butina treba da bude u „sendviču“ između vaših) i spustite se na njega.

Kada je u vama, obgrlite ga gležnjevima oko lista tako da budete totalno pripijeni. Zatim se nagnite napred i pridržavajte se za ivicu kade iza njegove glave radi boljeg oslonca, pa klizite napred-nazad preko njegovog tela (bolje nego gore-dole). Slabija gravitacija pod vodom omogućava vam širi dijapazon kretnji nego inače i pri svakoj promeni pokreta pruža novi osećaj.
„U ovoj pozi uzbuđenje raste postepeno, što će vas na kraju dovesti do eksplozivnog orgazma“, tvrde seksolozi. I ne brinite ako vam za orgazam treba malo više vremena; imaćete ga na pretek.

Erotski bonus: Začinite „podvodnu“ situaciju tako što ćete menjati temperaturu vode. S vremena na vreme odvrnite slavinu i pažljivo naizmenično puštajte mlazeve vruće i hladne vode. Uzbuđenje zbog neizvesnosti šta dolazi sledeće držaće ga u „pripravnosti“ pojačavajući mu uzbuđenje.

Izvor: Cosmopolitan Noge gore

Kleknite na pod ispred kreveta (ili upotrebite par jastučića), a zatim se nagnite tako da vam stomak bude u ravni sa podom, a dlanovima se oslonite o pod. Neka on klekne između vaših nogu i drži vas za kukove dok ulazi. Zatim ispružite noge unazad, a on neka ih pridržava za butine. Može i da vam podigne noge na gore, radi boljeg pristupa G-tački, samo mu naglasite koliko visoko sme da ide. Dodatna korist od ove „otpozadi“ poze za vas: to što ne možete da ga vidite omogućava vam da se potpuno fokusi­rate na trnce užitka.

Erotski bonus: Ako ste dovoljno savitljive, izvedite celu stvar tako što ćete ukrstiti noge, oslanjajući se stopalima o butinu suprotne noge. Kada se nagnete unapred, noge će vam obrazovati trougao sa zadnjicom, što će predstavljati najseksepilniji prizor koji je u životu video, plus ćete njegovom „mališi“ obezbediti ultračvrst stisak.

Vođenje ljubavi na nekom neočekivanom mestu ili onom koje nije predviđeno za takve aktivnosti izaziva u mozgu lučenje hormona koji dodatno raspaljuju strast

„Na nivou“

Ovo je savršena poza ako između vas i partnera postoji bitna razlika u visini... ali uzbudljiva je i ako ste iste visine. Stanite leđima okrenute zidu ili u podnožju stepenica ili se popnite stepenik ili dva ako je on viši od vas. (Ako ste vi više, uradite obratno). Neka se okrene ka vama tako da vam karlice budu u istoj ravni. Kada zauzmete ovu početnu pozu, podignite jednu nogu i oslonite je na gelender preko puta vas zbog boljeg oslonca. Dok ulazi u vas, pridržavajte se za njegovo rame zbog ravnoteže. Ugao pod kojim vam je podignuta noga omogućava čvrst stisak, što će vam priuštiti veće zadovoljstvo.

Erotski bonus: Ako podignutu nogu blago savijete u kolenu, imaćete više manevarskog prostora da se trljate klitorisom o njega, što će dovesti do intenzivnijeg orgazma.
„Pokušajte da istovremeno savijate nogu u kolenu i stežete pubokokigeusne mišiće - one koji kontrolišu uriniranje“, savetuju seks eksperti. „On će osetiti još jači stisak, a vama savijanje noge daje priliku da kontrolišete brzinu i ritam.“

Akrobacije na krevetu

Sedite mu u krilo dok on sedi na krevetu i zavucite stopala u onaj pregib gde se spajaju naslon i sedeći deo. Kada uđe u vas, uhvatite se međusobno za podlaktice da biste održali ravnotežu i lagano se naginjite unazad sve dok ne legnete na njegove butine. Malo ispravite noge i zabacite kukove unazad tako da ga zgodnije zajašete; a i on može da vam pomogne da se pomerate napred-nazad držeći vas za ruke. „Ova poza je i vizuelno uzbudljiva“, kažu seksolozi. On odozgo gleda vaše raširene noge, a i vi imate sjajan pogled na akciju. Plus ima odličan pristup vašem klitorisu što mu olakšava manuelnu stimulaciju.

Erotski bonus: Za još dublju penetra­ciju mu podmetnite jastuk ispod butina (u delu do kolena).

Izvor: Cosmopolitan

„Izludite“ ga tako što ćete obući samo visoke štikle i ništa više. Biće to nezaboravan vizuelni stimulans

Dobre vibracije

Sedite na mašinu za veš tako da vam noge vise na dole. Ili se zbog boljeg oslonca naslonite stopalima na bočnu stranu mašine. On neka se, licem okrenut ka vama, smesti između vaših nogu i uđe u vas, a zatim stisne vaše butine uz sebe. Ako želite dublju penetraciju, uhvatite ga za guzu i privucite bliže.
A kada akcija počne, uključite mašinu. Vašem golom telu jako će prijati vibracije. I pri svakoj promeni ciklusa pranja čeka vas novi prijatan osećaj. Osim vibracija, prijaće vam i toplota koja isijava pod vama.

Erotski bonus: Neka se on nagne unapred, tako da se butinama osloni na mašinu. Osetiće kako mu vibracije protresaju celo telo.

„Prizemljenje“

Konačno jedna „podna“ poza u kojoj nema opasnosti da se nažuljate (bar ne vi). On neka klekne (može da podmetne pod kolena peškir ili jastuče), a vi se, leđima okrenute ka njemu, spustite na njegov „ponos“. Spuštajući se na njega polagano, milimetar po milimetar, možete mu organizovati „raspamećujući“ prizor.
Ostanite u čučećem položaju, ne sedajući na njega do kraja, kako biste bez dodatnog oslanjanja mogle bez problema da se pomerate gore-dole. On može da ispruži jednu ruku unazad i osloni se, dok vam drugom stimuliše tačke užitka. Ovo je jedna od najboljih poza koja mu omogućava da vas manuelnom obradom dovede do vrhunca. Još jedan plus: ako se nagnete unazad, glave će vam biti tako blizu jedna druge, a ne možete da se gledate u oči, da ćete doživeti jedno posebno, „nevaljalo“ uzbuđenje.

Erotski bonus: On neka široko razmakne butine, a vi kleknite na njega skupljenih nogu. Držite ih čvrsto stisnute i moći ćete da osetite svaki centi­metar njegovog penisa dok ulazi i izlazi iz vas.

Stan koji mami na seks

Napravite zavodljivu atmosferu uz pomoć ovih saveta koje bismo mogli da nazovemo i osnovnim principima seks-šuia

  • Svuda naokolo razbacajte mnoštvo jastučića. Uz njihovu pomoć svaka površina postaje pogodna za vođenje ljubavi, a mogu da se upotrebe i kao podmetači za seks pod novim, zabavnim uglovima.
  • Podesite termostat na grejnom telu na oko 22 stepena, tako da vam bude dovoljno prijatno da se skinete goli, a opet ne pretoplo.
  • Ugradite prekidače za svetlo koji omo­gu­­ćavaju prigušivanje po želji i očas posla ćete imati prijatnu atmosferu.
  • Neka vam svi prozori u kući imaju zavese ili roletne kako biste, gde god da dobijete inspiraciju, imale privatnost.
  • Svoj omiljeni CD za seksi raspolo­ženje držite odvojeno od ostalih da biste ga brzo našle kada zatreba.


Prva pomoć kad tepih nažulja

Zbog tih crvenih tačkica nećete završiti u hitnoj pomoći, ali mogu da peckaju. Operite taj deo, a zatim namažite hidrokortizonskom kremom koja će ublažiti neprijatan osećaj. Da biste prikrile crvenilo, nanesite korektor i natapkajte puderom za lice.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader