Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 načina kako da spasite svoju vezu koja je (malo) postala dosadna

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ne brinite, dešava se i najboljima, ali mi smo tu da vam damo predloge kako da je oživite ODMAH!

Dosada u vezi može samo da bude znak da ste jako opušteni zajedno, a može da bude i znak upozorenja. Ako vam se čini da ste postali dosadan par, uz ovih nekoliko načina to ćete lakše promeniti.

Prestanite da prebacujete krivicu

Najjednostavnije je tražiti krivca za to što vam je veza manje zabavna nego pre. Umesto da trošite energiju na svaljivanje krivice na nekog drugog, pokušajte da se zapitate šta sami možete da učinite kako biste vezu vratili na staro.

Fokusirajte se na male stvari

Jedan od najčešćih uzroka dosade u vezi je činjenica da prestajemo da cenimo male stvari. Na početku svemu dajemo preveliki značaj, a jednom kad nam postane ugodno u vezi, počinjemo da ponašamo sasvim obrnuto pa ne cenimo sitnice.

Nadjite vremena za sebe

Ponekad se dosada u vezi može izlečiti tako da se svako više posveti sebi. Umesto da sve pokušavate da radite zajedno, nadjite vreme za sebe i odvojite se jedno od drugog. Velike su šanse da ćete tada biti puno bolje volje i lakše ćete pobediti dosadu.

Počnite da se zabavljate

Toliko je očito, a upravo to zaboravljaju mnogi parovi čija je veza postala dosadna. Pre nego što zaključite da vam je veza izgubila čar, proverite niste li se možda samo prestali da se zabavljate.

Nemojte dosadu shvatati preozbiljno

Dosada u vezi može da bude samo faza, a umesto da je odmah počnete shvatati kao prokletstvo, pokušajte je jednostavno prigrliti. Moguće je da je to samo mirnija faza nakon koje ćete se opet vratiti u svoje staro, zabavno izdanje.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader