Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Uvek možete da budete fine: 5 kulturnih načina da odbijete frajera koji vam se ne dopada

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Evo kako da na pristojan način muškarcu reći "ne"...

Bahate, nevaspitane i proste muškarce treba odbijati bez razmišljanja. Oni nisu vredni pažnje i na koji god način mu dali do znanja da nema apsolutno nikakve šanse kod vas, nećete pogrešiti. Međutim, problem leži u odbijanju onih finih, pristojnih i čak katkad slatkih frajera, s kojima naprosto nema hemije i koji ne bude u vama želju za dodirima, poljupcima i maženjem. Uz ovih nekoliko saveta uspećete da na kulturan način frajeru jasno date do znanja da niste zainteresovani.

1. Kada vas pita za ples...

Umesto "ne", kažite mu da se odmarate i da ćete možda plesati kasnije. Još jedna opcija je da se pristojno zahvalite i kažete da imate veoma neudobne cipele.

2. Kada vam traži broj...

Predložite da on vama da svoj pa ćete mu se javiti. Ako i dalje insistira, recite mu da ne volite da dajete brojeve ljudima koje ste tek upoznali.

3. Kada vas pita šta ćete da popijete...

Pristojno se zahvalite i recite da upravo pijete nešto ili da trenutno pauzirate od pića. Ako samo odbijete piće bez objašnjenja, možda ćete delovati bahato i otvoriti vrata neugodnoj komunikaciji.

4. Kada vas ispituje zašto stojite sami...

Suzdržite se i samo reci da čekate prijateljicu da dođe, pa odglumite da vam je poslala poruku i sklonite se od njega. Frajeri koji postavljaju ovo pitanje samo čekaju bezobrazan odgovor da bi započeli svađu.

5. Kada vam ponudi nešto što vam se ne sviđa...

Jednostavno mu objasnite da vam ne bi bilo prijatno da prihvatite (piće/ples) jer vašem dečku to sigurno ne bi bilo drago. Ne morate imati dečka, dovoljno je da on misli da ga imate.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader