Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako da vam bivši dečko opet postane sadašnji

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ukoliko vaš raskid nije bio kao iz pakla i ako ste shvatili da ga još uvek volite, evo šta morate da znate...

1. Ako ste tek nedavno raskinuli, dajte sebi vremena da shvatite šta želite, oboje

Ako ste raskinuli pre sedam dana ili manje, ostavite dečka na miru. Ako ćete ga bombardovati porukama ili pozivima, počeće da vas izbegava. Možete mu se povremeno javiti nekim bezazlenim pitanjem ili pozdravom, samo da zna da još mislite na njega te da vidi koliko ste pažljivi i brižni. Nemojte odmah dogovarati kafu ili susret - vreme je za akciju tek kada počne da vam redovno odgovara na poruke ili sam predloži da se nađete.

2. Dobro razmislite zašto ste raskinuli

Da li ga zaista volite ili vas samo boli saznanje da ga više nemate? Možda jednostavno niste tip žene koja može biti sama? Previše ste se svađali i uglavnom niste bili srećni zajedno? Ako je i jedan odgovor pozitivan, bolje je da okrenete novu stranicu u životu i zaboravite ga.

3. Nemojte pokušavate da ga vratite samosažaljenjem

Ni u kom slučaju ga nemojte pokušati vratiti plakanjem i beskrajnom patetikom. Pobećiće od vas jer će misliti da ste jadni. Kad vam se ukaže prilika da komunicirate s njim, razgovarajte opušteno i "normalno" - kao s najboljim prijateljem. I upamtite: nemojte mu predbacivati da je kriv za raskid veze - zamrzeće vas!

4. Budite ona u koju se zaljubio

Sigurno se zaljubio u vas jer ste ga privukli nekim kvalitetama zbog kojih se osećao fenomenalno u vašem društvu. Razmislite jeste li se možda promenili u međuvremenu? Želite li ga nazad, budite devojka u koju se zaljubio. Dodajte tome i veliku dozu pozitivne energije, veselja i smeha. Srećno!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader