Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Pre nego što mu pošaljete poruku morate da znate ovo: 4 važna pravila sekstinga

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Poznati seks stručnjak Tracey Cox, otkriva da bi seksting trebalo započeti tek nakon 5 izlazaka ili nakon prvog seksa.

SEXTING može dovesti vaš odnos na neki novi nivo u samo nekoliko sekundi. Međutim, kao i sve ostalo u životu, i slanje seksi poruka ima nekoliko osnovnih pravila. Pa krenimo sa 3 najvažnija:

1. Pravo vreme

Poznati seks stručnjak Tracey Cox, otkriva da bi seksting trebalo započeti tek nakon 5 izlazaka ili nakon prvog seksa. “Neki momci to vole i neće imati problema s tim, dok postoje i oni koji će možda biti šokirani, pa precrtati takvu ženu sa liste potencijalnih partnerki.” Drugim rečima, pričekaj dok vaša veza postane intimnija od onog “dobro mi je s njim”. Biće vremena za ovakve stvari.

2. Čudan osećaj

Požuda je snažan osećaj, zbog kojeg ti se često može učiniti da je pravo vreme za nešto takvo, dok zapravo nije. Ako imaš bilo kakav čudan osećaj u vezi slanja takve poruke, bolje odustani. “Kada požuda prestane, ono što se činilo kao dobra ideja, može se učiniti ljigavo, glupo ili kao odličan materijal za ucenu”.

3. Da li sam to ja?

Pre nego što pošalješ seksi poruku, treba dobro da razmisliš o tome i da znaš da li si ti uopšte za tako nešto. “Pobrinite se da je ono što pišete u porukama, sve ono što biste toj osobi rekli i uživo. Često ljudi razviju online ličnost, koja je potpuno drugačija od onog što oni zaista jesu, a u tu zamku je vrlo lako upasti.”

4. Malo koncentracije

Znamo da u vrtlogu strasti može biti teško koncentrisati se, ali pažljivo biraj kontakt i dva puta proveri kome šalješ poruku da ne bi kasnije došla u veoma neprijatnu situaciju (kada neprikladna poruka stigne tvome šefu, roditeljima i slično.

Izvor: besnopile.rs / index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader