Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

10 stvari koje vam frajer nikada neće priznati o zajedničkom životu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Priznajte, imate i vi listu stvari koje nikada nećete podeliti s njim, ma koliko bliski bili. Ovo je spisak 10 stvari koje vam ON nikada neće reći kada je u pitanju zajednički život...

1. Ne, frajeri nisu toliko jednostavni da su im potrebne dve majice, trenirka i televizija. Imaju i oni podužu listu stvari koje žele zadržati i nakon zajedničkog useljenja, a koja je puno veća nego što možete zamisliti.

2. Njegova strategija pakovanja stvari mogla bi da vas izludi. Da, on će imati kutije s natpisima šta bi u njima trebalo da bude, ali će stvari nasumično bacati u njih kako mu budu dolazile pod ruku i kako u kojoj bude mesta.

3. Njemu zapravo uopšte nije bitno koje će vam boje zidovi biti. Ako se ponaša kao da mu je stalo, možda mu je 'stalo' samo zato što je vama stalo, ali dok nisu ružičasti, njemu je zapravo svejedno.

4. Pozamašnu hrpu stvari je verovatno samo nabacao u gepek automobila u nadi da će sve ostati čitavo. Ali, što sve duže bude trajalo, to su manje šanse da će stvari zaista i preživeti.

5. Njegova lista prioriteta šta prvo napraviti u novom stanu razlikuje se od vaše. Vi ćete hteti da je sve čisto, da sebi možete pripremiti nešto za jelo i pronaći odeću, njemu će biti važno da je TV tu.

6. Za pola stvari nema pojma gde bi trebale da budu. Zato će ih pospremiti na prvo mesto koje mu se učini zgodnim i nadati se da vas njegova igra pokušaja/promašaja neće naljutiti.

7. Itekako je srećan što se vi brinete za krevet. Možda nije njegov, ali je nekako udobniji, veći, i ima puno više super udobnih jastuka i jastučića koje se sam ne bi nikad setio da kupi.

8. Ne, on ne želi vaše roditelje tamo kako bi vam pomogli. Ne želi ni svoje roditelje tamo kako bi vam pomogli.

9. U pravu ste! Ta kutija je bila preteška da je on sam diže, ali on to nikada ne bi priznao. Zato će se radije sam pomučiti, podići je i kasnije umirati od bolova u leđima.

10. Budući da su vam njegovi prijatelji pomogli da se preselite, on se prećutno obavezao da im vratiti uslugu istom merom jednom kada na njih dođe red.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader