Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Koliko god da ste zaljubljene, ovih 5 stvari nemojte da radite zbog njegove ljubavi

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Jedna od najbitnijih stvari u vezi jeste ostati veran sebi i zadržati svoje ja.

Ako neko traži da zbog njega menjate svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza bi trebalo da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli tačno onakvu kakva jeste. Evo koje stvari ne bi trebalo nikada da radite zbog frajera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju treba da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda ga s pravom možete ostaviti. Ako frajer ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Menjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Ali svoj stil takođe ne bi trebalo da menjate zbog muškarca, ali ni vi njega ne bi trebalo da terate na tako nešto.

Menjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader