Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

7 najboljih seks trikova

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Cosmo je vrhunske seks-eksperte stavio pred veliki izazov da smisle neki novi, nevaljali seksi trik. Bili su maštoviti i praktični i za vas su kreirali sedam sasvim novih „vratolomija“

Pošto već neko vreme nismo čuli za neki novi, divlji, pravi Cosmo nestašluk, pritekli su nam u pomoć stručnjaci za seksualne veštine i pomogli nam da dođemo do sasvim novih trikova. Oni nisu namenjeni samo onima koji su prave akrobate u krevetu, već svima koji vole da unesu živost u spavaću sobu. Isprobajte ovih sedam seks novotarija i javite nam kakav ste efekat postigli. A, sada sledi (raz)otkrivanje...

1. Lopatanje

Uputstvo: Lezite na leđa na veliku loptu za vežbanje (ili za plažu), raširenih nogu, stopala na zemlji, glave uzdignute nagore, a prstima ruku se oslanjate na pod zbog održavanja bolje ravnoteže. On neka klekne između vaših nogu, na kolena, i uđe u vas. Dok prodire može da nastavi da kleči, držeći vas za kukove, ili se opruži preko vas i rukama se odupre o pod, kao da radi sklekove. Vi ga dok „pumpa“ možete uhvatiti za guzu i privlačiti dublje u sebe ili se i dalje oslanjati na pod da biste zadržali ravnotežu.

Zašto će mu se svideti: Ako navali prebrzo ili previše jako, lopta će iskliznuti ispod vas, pa zato mora da obuzdava pokrete - bez divljih udara - što će dovesti do polaganog, ali žestokog ključanja strasti. A, to što morate da održavate ravnotežu će vas primorati da blago izdižete karlicu nagore, pa će osetiti snažnu, duboku penetraciju.


2. Erotska igračka

Uputstvo: Kada se vaš dragi uzbudi, ne prelazite na seks. Cilj vam je da dostignete vrhunac koristeći njegovu „alatku“ kao vaše lično seksualno pomagalo. Nekoliko načina da to uradite: Sedite odozgo, ali ne puštajte da uđe u vas, već klizite gore-dole po „mališi“. Ili lezite na bok, uhvatite mu penis rukom i glavićem stimulišite klitoris. Kada budete na ivici orgazma, recite mu to... Vaši pokreti će ga toliko naložiti, da će biti spreman da svrši u isto vreme kad i vi.

Zašto će mu se svideti: Momci sanjaju da ih tretiraju kao seksualne objekte, a vi ćete mu ostvariti tu fantaziju. Stalno trljanje vaših vrućih zona uz pogled na vas kako uživate, koristeći ga kao seksi igračkicu, će i vas i njega dovesti do simultanog zemljotresnog orgazma.

3. Nevaljale mrežice

Uputstvo: Dočekajte ga u mrežastim hulahopkama, a zatim ih zavodljivo skinite i navucite jednu nogavicu na ruku. Namažite mu penis sa nekoliko kapi lubrikanta, nežno ga obuhvatite šakom u mrežastoj čarapi i klizite gore-dole, posebno stimulišući osetljivi prevoj ispod glavića. Kako mu uzbuđenje raste, dodajte još lubrikanta (inače bi mreža mogla da ga grebucka). Dovedite ga do vrhunca brzim pokretima gore dole po glaviću, dok rukom bez čarape „pumpate“ duž celog penisa.

Zašto će mu se svideti: Dok mu gola ruka koja klizi po celom penisu daje osećaj glatkoće, mrežica na ultraosetljivom glaviću će mu pružiti malo žešći osećaj, što verovatno još nikada nije doživeo. Plus će ga izludeti sama činjenica da te nevaljale seksi čarape trljate po njegovom „mališi“. Svaki put kada pogleda nadole i vidi šta mu radite, u glavi će mu iskrsnuti seksi slika od pre nekoliko trenutaka: vi u mrežastim čarapama.

4. Desert

Uputstvo: Recite mu da legne na leđa i udobno se opruži, a zatim uzmite bocu šlaga u spreju i isprskajte ga od pupka do gornjeg dela butina (prethodno prostrite peškir ispod njega). Počnite lagano da ližete šlag od ivica ka sredini. Posle svakog liza ga poljubite u usta, usana pokrivenih šlagom, pa se vratite na posao ispod struka. Polagano poližite sve... osim šlaga na penisu i testisima. Na to prionite tek kada počne da preklinje da mu napokon obavijete usne oko „alatke“ i dovedete ga do vrhunca.

Zašto će mu se svideti: Vreo jezik u kombinaciji sa ledenim šlagom će mu pružiti fantastičnu stimulaciju, pa će posle svakog dodira čeznuti za još. Svaki put kada se podignete da ga poljubite, očajnički će želeti da ponovo oseti vaš jezik „dole južno“. A, poljupci u takvom stanju uzbuđenja će stvoriti osećaj bliskosti i intimnosti, koji će mu još više raspaliti libido i podići mu raspoloženje.

5. Praćka

Uputstvo: Zauzmite pozu „po kučeći“ - vi na sve četiri, on kleči iza vas. On neka uzme široki peškir i obmota vam oko bedara, držeći krajeve u rukama. Tako će moći da vam diže i spušta, primiče i odmiče bokove i guzu dok prodire u vas.

Zašto će mu se svideti: Uz pomoć ovakve praćke, ima dodatnu kontrolu nad uglom i dubinom prodiranja, kao i brzinom... što će izvući na površinu i zadovoljiti njegovu primarnu potrebu da vlada situacijom. Osetiće i najdublju moguću penetraciju, stimulaciju od vrha do korena penisa, kao i uzbuđenje moćnog mužjaka.

Izvor: Cosmopolitan 6. Vruća rolnica

Uputstvo: Zavucite se sa svojim dragim u vreću za spavanje ili umotajte u tanano, a toplo ćebe od mikroflanela. Lezite na bok, tako da vam leđa budu uz njegove grudi, a gornju nogu obmotajte oko njega. Neka uđe u vas, prsima priljubljen uz vaša leđa, čvrsto vas stiskajući uz sebe i držeći vas za grudi i/ili stomak.

Zašto će mu se svideti: Akcija u mekanom, uzanom prostoru mu omogućava duboku penetraciju. I pošto je tako velikom površinom tela privijen uz vas - plus su mu ruke slobodne za igru sa vašim grudima i „V-zonom“ - osetiće izuzetnu bliskost i svaki vaš trzaj. A, mikroflanel je posebna poslastica koja zaista podiže temperaturu. Ova paperjasta, pero-laka tkanina zadržava svu telesnu toplotu, stvarajući neverovatnu toplinu koja kožu čini osetljivijom, a mišiće gipkijim.

7. Pod tušem strasti

Uputstvo: Za početak zajedno uživajte u vrućem tuširanju. On neka ostane da stoji, leđima okrenut mlazu iz tuša, a vi čučnite ispred njega. Naizmenično mu obavijajte jezik oko glavića penisa i sisajte ga usnama, istovremeno ga milujući vlažnim dlanom po testisima. Dok mu se mlaz vruće vode sliva niz penis i testise, vaša topla usta će mu usijati glavić.

Zašto će mu se svideti: Ova višestruka stimulacija pruža mu dve vrste vlažnih užitaka - vaša usta i mlaz vode iz tuša. Takođe će uživati u dve vrste dodira - vaših usta po glaviću penisa krcatom nervnim završecima i dlanova po testisima. Svi ovi osećaji istovremeno će učiniti ceo doživljaj još eksplozivnijim.

Šta su rekle devojke koj su već isprobale tuš trik:

„Dečko mi je rekao da je uživao gledajući kako mi se voda sliva niz celo telo.“

„Odlučila sam da pod tuš uskočim u belom topu bez bretela i gaćicama. Seksi -prizor mokre majice na meni ga je dodatno naložio.“

„Moj dečko inače obožava oralni seks, ali zahvaljujući sauna ugođaju svršio je u rekordnom roku.“

„Pre nego što sam prionula na međunožje, uzela sam lufa rukavicu i posvuda ga golicala i pipkala. To ga je dodatno uzbudilo i pre izvođenja samog trika pod tušem.“

„Toliko različitih osećaja istovremeno!“

„Povremeno sam prekidala akciju na nekoliko sekundi, uzimala tuš u ruke i prskala ga po leđima i guzi. Ta dodatna stimulacija ga je još više raspametila.“

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader