Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Omiljena poza u seksu otkriva zanimljivosti o vama i njemu

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Težite li više za intimnošću ili vam je važnija strast otkriće vaša omiljena seks poza!

Čini se kako želje i navike iz spavaće sobe mogu otkriti dosta toga o vašoj ličnosti, piše britanski tabloid The Star.

Poza koju birate odaje vaš karakter.

1. Misionarski položaj

Kod muškaraca ova poza sugeriše da vole da igraju na sigurno, ali i da bi mogli da budu samouvereniji. Ovu pozu vole oni koji vole intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu želite da se opustite.

2. Cowgirl

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju. Vrlo su samouverene i vole moć. A to može ukazivati i na muškarca koji voli da bude podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

3. Doggy

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu ličnost, dok kod muškaraca ona može ukazivati bežanje od intimnosti.

4. Kašika

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspevaju da postignu i strast, ali i nežnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni i romantični.

5. Stojeća poza

Ovo je poza koju obožavaju avanturisti, a partneri koji praktikuju ovu pozu najčešće su osobe koje su otvorenije za eksperimentisanje od ostalih. Muškarci koji vole ovu pozu su najčešće harizmatični i otvoreni s velikom i smelom ličnošću. Žene koje preferiraju ovu pozu su energične osobe koje su uvek u potrazi za novim uzbuđenjima.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader