Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Tajni sastojci kvalitetne veze: Bez ovih 5 stvari ne možete biti srećan par

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ne postoji tačan recept za savršenu vezu, ali ovo su sastojci bez kojih ne možete imati vezu koja je srećna i zdrava...

Liične osobine

Kažu da se suprotnosti privlače, ali dugoročno gledano, za srećnu vezu je potrebno da ste ipak slični u nekim stvarima. Ipak, ako ste različiti, to nije najgora stvar na svetu - važno je samo da se vaše različitosti međusobno nadopunjuju.

Seksualna kompatibilnost

Ne moramo naglašavati da je seksualna kompatibilnost važna u vezi - ako je nema, vaša veza će dugoročno loše funkcionisati bez obzira na to koliko se dobro slažete u ostalim stvarima.

Poznavanje sebe

Ako ne poznajete sami sebe, teško ćete znati šta želite, a ako ne znate šta želite, još ćete teže to znati reći svom partneru. Poznavanje sebe je izuzetno važno, često važnije i od poznavanja vlastitog partnera.

Poverenje

Jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi u vezi je gubitak poverenja. Ako nema poverenja, sve ostalo će funkcionisati puno lošije.

Mentalna stimulacija

Osoba s kojom ste u vezi na vas mora delovati pozitivno i terati vas da iz sebe izvlačite najbolje. Mentalna stimulacija je izuzetno važna, a parovi koji se međusobno podstiču na razmišljanje imaju puno srećnije veze od onih kod kojih nedostaje mentalne stimulacije.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader