Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Zašto nije loša ideja izlaziti s više muškaraca odjednom

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Iako će vas mnogi odvratiti, mi vam dajemo 4 razloga zašto nije loše da idete na dejt sa svim potencijalnim frajerima.

U svetu je to sasvim normalno, kod nas malo manje, ali činjenica je da sve više žena napušta tradicionalni pristup ljubavi i istovremeno daje šansu nekolicini muškaraca.

Neki će to kritikovati, ali upravo je taj pristup ono što pametne žene preferiraju kad je u pitanju ljubav. Razlozi su vrlo jednostavni:

Omogućava da brže saznate šta vam treba

Devojka koja se istovremeno viđa s više muškaraca će brže i shvatiti šta joj odgovara, a šta ne i tako postati bolja osoba, ali i znati konačno šta želi od ljubavnih odnosa. 

Povezane vesti

Povećava samopouzdanje

Samopouzdanje se može trenirati, a jedan od najboljih treninga je izlaženje s muškarcima koji se bore za vašu naklonost.

Smanjuje emocije

Devojke koje se prebrzo zaljubljuju i postaju opsednute muškarcem na ovaj bi se način mogle izlečiti. Ako se istovremeno viđate s više njih, naučićete da obuzdate emocije.

Šaljete poruku da niste lak plen

Zvuči nelogično jer devojka koja izlazi s više muškaraca može delovati lako, ali niko ne kaže da ćete biti u ozbiljnoj vezi s više muškaraca odjednom. Ako se viđate s više njih i nikome još nisi dopustila da ti se približi do kraja, šaljete poruku da se za tebe treba izboriti, a žene takvu poruku vrlo često zaborave poslati.

Izvor: Index Rouge

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader