Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ne lažite sebe: Znakovi koji otkrivaju da niste više zaljubljeni u njega kao pre

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Iako se uveravate da jeste!

Kada se zaljubite u nekoga, poslednje o čemu ćete razmišljati je kada će zaljubljenost prestati. Nažalost, to ne znači da do toga možda neće doći. Iako kod svakoga do ovoga dolazi drugačije, i to je jedan proces koji vam menja život, isto kao i vreme u kojem se zaljubljujete u nekoga.

Iako vas vreme uloženo u vezu može naterati da je pokušate spasiti, kad ljubav nestane, samo je pitanje trenutka koliko će veza opstati.

Budući da svi to ne primete na vreme, donosimo vam nekoliko znakova koji će vam pomoći da shvatite kako "onog nečega" više nema.

1. Ne smeta vam ako se ne čujete s partnerom

Kada ste u zdravoj vezi, komunikacija s partnerom je nešto što očekujete i volite. Ako ste došli do faze u kojoj vam je svejedno što komunikacije nema, više niste onako zaljubljeni kako mislite.

2. Prijateljima se stalno žalite na partnera

Žaliti se prijateljima na partnera je u potpunosti normalno, ali ako to radite češće nego pre, nešto u vašoj vezi ne funkcioniše kako treba, javlja Insider.

Ako se stalno žalite prijateljima i porodici na svoju vezu i tražite savete, vreme je da se zapitate zašto je to tako.

3. Ne uživate u partnerovom društvu

Ako ste zaljubljeni u nekoga stalno želite biti s tom osobom, pa ako ste došli do faze u kojoj vam treba više prostora nego obično, možda imate problem.

Ako se više ne smejete zajedno i ne uživate u blizini te osobe, vreme je da razmislite o vezi.

4. Od svega vas najviše živcira upravo vaš partner

Svaki par ima svojih dobrih i loših dana, ali ako vas lako ljuti svaki postupak vašeg partnera, čak i kada nije napravio ništa loše, to nije dobar znak za vašu vezu. Trenutak je da se zapitate želite li to stvarno.

5. Osećate olakšanje kada partner ne želi da ode negde s vama

Svi mi ponekad ne možemo pratiti partnera na neki važan događaj ili propustimo važan dejt s partnerom i normalno je da druga osoba tada bude malo razočarana. Ali ako vam je postalo svejedno jeste li zajedno ili ne, to je znak da vaša veza i ljubav nisu jaki kao pre.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader