Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kvalitetnog muškarca nije lako pronaći, ali ovo su signali da je on onaj PRAVI

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Prepoznajte da li je vaš izabranik baš onaj s kojim možete planirati nešto za ceo život.

Kvalitetnog muškarca je danas teško pronaći, barem se tako čini kad se nađemo okružene onima koji to nisu.

Međutim ponekad je teško i prepoznati da smo pronašle nekog baš takvog ako ne znamo da prepoznamo znakove. Ovi znakovi pokazuju da je onaj u kog ste zaljubljene baš takav:

Osećate se sigurno kad ste s njim

Nekvalitetni muškarci obožavaju da tresu tlo pod nogama ženama i uživaju u znanju da neka žena zbog njih drhti. Kvalitetni muškarci svakim svojim gestom ženi ulivaju sigurnost.

Džentlmen je jer to želi,a ne jer očekuje nešto zauzvrat

Još jedna stvar koja se često događa u glavi muškarca - logika da džentlmensko ponašanje mora da ima nagradu. Kvalitetni muškarci su džentlmeni jer im je to prirodno.

Sluša vas

Možda neće da zapamti baš svaki detalj o tebi, ali kvalitetan muškarac će se potruditi da zna većinu stvari koje su ti važne. Slušanjem pokazuje da te poštuje.

Tretira vas isto kad ste sami i pred prijateljima

Muškarci koji se pred devojkom ponašaju na jedan, a pred drugovima na sasvim drugi način ne zaslužuju da budu svrstani u kategoriju kvalitetnih muškaraca. Kvalitetan muškarac nema problem s tim da mu prijatelji vide da je zaljubljen.

Otvoren je kad su u pitanju osećanja

Kvalitetan muškarac se ne boji ranjivosti i otvoreno pokazuje sve što oseća. Nekvalitetni često vole da se skrivaju i glume da im je svejedno.

Izvor: index.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader