Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Koji dan u nedelji vam je idealan za dejt, ljubav, druženje: Evo malo pomoći!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Svaki dan u nedelji ima svoje čari, ali jedan se ipak ističe i zato treba da ga iskoristite!

# Ponedeljak

Iz nekog razloga se nećkate, niste sigurni da li je pametno da se nađete sa njim, ali ste ipak na kraju odlučili da odete na dejt. S obzirom na vaša razmišljanja, važno je da na dejt od kog gotovo ništa ne očekujete ne sretnete nikog poznatog, ali da ni ne potrošite previše novca. Piće u kafiću je najbolji izbor. Nikad se ne zna šta će se na kraju večeri desiti.

# Utorak

Opušteni sastanak sa savršenim seksom za kraj večeri idealan je izlazak utorkom. Ovu formulu otkrilo je neformalno istraživanje, a muškarci su pojasnili zašto smatraju da bi to trebalo biti tako. Preostaje im još četiri dana razmišljanja i razvijanja strategije šarmiranja kojom će vas u potpunosti osvojiti. Smatraju da je to idealan vremenski razmak između prva dva dejta da bi se slegli utisci nakon površnog upoznavanja.

# Sreda

Već smo umorni od posla pa dejtovi sredom dobro prolaze. Malo flerta sredinom nedelje olakšava iščekivanje vikenda. Zbog umora možda nećete moći pročitati njegove signale. Možda je zainteresovan, možda ne želi to da pokaže... Drugi izlazak razjasniće stvar.

# Četvrtak

Ovo je veče za predigru! Vikend je tako blizu, odmah iza ugla... Šire se dobre vibracije, zabava je svima na pameti. Ovo je dan kada mnogo prvih dejtova prođe jako dobro.

# Petak

Ako odluči da vas izvede petkom, znači da mu se jako sviđate i siguran je da ćete se ludo i zabavno provesti. Petak je inače dan kada se nakon naporne nedelje uglavnom dogovaraju izlasci s prijateljima i proslave jer se svi žele opustiti i dobro zabaviti.

# Subota

Pozvao vas je na izlet tokom dana? Prava ste srećnica jer od vas očekuje mnogo više od povremenog seksa i neobavezne zabave. Odabrao je večernji izlazak? Odično! To je potvrda da mu se sviđate.

# Nedelja

Jutro je, zvoni vam telefon, on je i poziva vas da zajedno popijete kafu pre ručka. Da li je odmoran i dobre volje? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, imao je previše obaveza tokom nedelje i odlučio je da je nedeljno jutro savršeno vreme da vas bolje upozna.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader