Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Da li je ON gospodin Pravi? 4 znaka da ste konačno pronašli ljubav svog života

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Potraga je završena, ON je taj!

Početak svakog odnosa uključuje i iščitavanje znakova: Da li se zaista sviđamo potencijalnom partneru ili se on samo zabavlja s nama?

Ako niste sigurni da li je dečko s kojim ste počeli da se viđate "materijal" za nešto ozbiljno, ova 4 znaka govore da definitivno jeste!

Želi da vas upozna sa svojm prijateljima i porodicom

Zaljubljeni muškarac će jedva dočekati da svojim prijateljima i porodici pokaže tu savršenu ženu koju je napokon pronašao. Ako vas upozna sa svojim prijateljima, rođacima i porodicom, to je znak da vas doživljava kao važnu osobu u svom životu (ne samo u svom seksualnom životu).

Povezane vesti

Pruža vam osećaj sigurnosti

S pravom osobom ćete se osećati sigurno, neće biti nikakvih igrica i nećete razmišljati ima li ta osoba neke skrivene namere.

Na sledećoj strani pročitajte koji su to još znaci koji otkrivaju da je ON onaj PRAVI...

Prvi ste mu na listi prioriteta

Neko ko je zaista vredan vas i vašeg vremena uradiće sve kako biste mu vi bili prvi na lestvici prioriteta i uvek prvi u rasporedu. Nikad neće otkazati dejt zato što je s društvom s posla “zaglavio” na afterwork party-ju. Ili je naprosto umoran.

Povezane vesti

Ne želi da vas menja

Nema komentare tipa "baš si slatka, ali bila bi još slađa da postaneš plavuša" ili "ta suknja je baš kratka, lepše bi bila da je malo duža". Ili "sad si u vezi, sve ostalo i svi ostali bi trebalo da budu u drugom planu”. Zreo muškarac će vas voleti zbog onog što jeste a neće vas prilagođavati slici o idealnoj devojci kakvu ima u svojoj glavi.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader