Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Njegovo ponašanje kaže sve: 5 znakova da je (opasno) zaljubljen u vas

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Nije potrebna ona čuvena rečenica da biste znali da je njegovo srce samo vaše. Ove slatke stvari ga već odaju!

Ne morate uvek čekati da vam neko otvoreno izjavi ljubav. Ponekad je dovoljno da obratite pažnju na male signale koje vam druga strana šalje.

#Mesecima unapred planira putovanja sa vama

Ako je već početkom proleća isplanirao vaše zajedničko letovanje, onda definitivno nemate razlog da se pitate da li on zaista želi da provodi vreme sa vama i u budućnosti. Očigledno je da želi da bude deo nje.

#Obožava vaše malene ludosti

Postoje neke luckaste stvari koje mi žene radimo, a muškarci ih obožavaju. Na primer, blesavi ples nasred kuhinje dok privodite kuvanje kraju. I da, malo se rastopi svaki put kada se seti toga.

Povezane vesti

#Blizak je s vašom porodicom

A jednako se tako pobrinuo i za to da vi budete bliski s njegovom. On će bez imalo oklevanja nazvati vašeg tatu, mamu ili baku, štagod da je u pitanju. A vama je potpuno normalno da ste pozvani na rođendansku zabavu njegovog rođaka ili članu poroice, čak i ako je on sprečen da dođe.

#Svoje planove i ambicije vezuje uz vas

Parovi koji ne planiraju zajedničku budućnost ne pričaju o njoj. Toliko je jednostavno. Dakle kada sa vašom voljnom pričate o budućnosti, pravite planove i podjednako uživate u tome, znači da su stvari među vama ozbiljne. A, ako govori da se muči i mnogo radi kako bi vama priuštio određenu kvalitetu života, to je najslađi znak da želi ostvariti svoje ciljeve kao deo vizije koja uključuje i vas.

#Deli sa vama iste vrednosti

Ok, vi obožavate za Keri Bredšo, njemu je idol Roki Balboa, ali kada su životne stvari u pitanju – na istoj ste talasnoj dužini. Želite oboje decu imate viziju gde ćete za 5 godina živeti i šta sve morate učiniti i žrtvovati kako biste to postigli. Takve stvari često uzimamo zdravo za gotovo, ali one ustvari znače puno.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader