Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Poljupci uz koje je seks još vreliji

Autor Jasmina Glisic
Autor Jasmina Glisic

Pojačajte temperaturu seksualnog uživanja uz naše vrele savete

O ljubljenju se obično razmišlja samo kao o pomoćnom sredstvu. To je način na koji mnogi parovi započinju svoju igru u krevetu, ali čim stvari počnu da se usijavaju, poljupci se ostave po strani. „Neki ljudi smatraju da je seks sam po sebi toliko pun uživanja, da ljubljenje uopšte i nije važno“, kaže klinički seksolog Krista Blum, autorka knjige "Ultimativni kviz kompatibilnosti" (The Ultimate Compatibility Quiz).

Kakva šteta! Jer spajanje usana tokom seksa (a ne samo tokom predigre) može znatno da poveća uživanje. „Vaše usne su pune nervnih završetaka koji stimulišu seksualnu želju. Ljubljenje pre, tokom i posle vođenja ljubavi može i te kako probuditi strast, i ispuniti vas ekstremnim zadovoljstvom“, objašnjava dr Blum.

Međutim, nisu svi poljupci isti. Trik je u tome da znate koji usta - na - usta pokreti izazivaju lavinu strasti u svakom od stadijuma tokom seksa. Mi smo otišli korak napred i samo za vas otkrili ove male trikove. Isprobajte ih i uživajte u svom putu do sedmog neba.

PREDIGRA - Napalite ga nežnim poljupcima

Kao što telo sportiste mora da se istegne pre trke, i vaše telo zahteva sličnu strategiju zagrevanja pre nego što se lansirate u carstvo strasti. „Na početku, nemojte isuviše snažno da koristite usne, inače se može desiti da prebrzo uzbudite partnera“, savetuje Blum. Umesto toga, uvedite ga lagano u zonu uživanja, postepeno povećavajući njegovo uzbuđenje. Što je početak sporiji, eksplozivnija je završnica.

Ljubite ga laganim poljupcima svuda po licu. Svuda, sem po usnama. A, onda, kako njegovo uzbuđenje raste, prelazite vrhom jezika po liniji njegovih usana. Izgoreće od želje da vas obuhvati svojim ustima. Ali.... Nemojte mu dozvoliti...

Dodirujte ga samo otvorenim usnama, bez korišćenja jezika. Ako pokuša da vam odgovori francuskim poljupcem, polako ga odgurnite na minut, a zatim se vratite na ove poljupce. Poenta je da budete vragolasti i dovedete ga do ludila od želje, ali da mu baš uskratite ono što želi.
Uz sve ovo, s vremena na vreme probajte da nežno sisate i lagano grickate njegovu donju usnu. Toliko će se dobro osećati da će instinktivno vratiti uslugu.

TOKOM SEKSA - Dovedite stvar do tačke ključanja

Kada ste oboje napaljeni, čedni poljupci neće smanjiti strast. Naprotiv. Ovo je savršeno vreme da poljupcima zaposlite svoj jezik. „Strastveno ljubljenje povećava krvni pritisak i ubrzava otkucaje srca. Zbog toga postajete sve više uzbuđeni i lakše je dostići orgazam“, objašnjavaju seksolozi. Evo kako da rasplamsate strast.

Svucite se i recite mu da sedne na stolicu. Zatim ga opkoračite tako da budete okrenuti licem u lice. Dok on ulazi u vas, uzmite njegov jezik usnama i polako ga sisajte, tako da vaše usne podra-žavaju ritam vaših bokova. Menjajte intenzitet i dubinu poljubaca kojima obasipate svog dragog. Ljubite ga dugim, nežnim francuskim poljupcima nekoliko minuta, a onda ga iznenadite tako što ćete ostaviti svoje otvorene usne jako pritisnute na njegove, kao da želite celog da ga progutate. Zatim se vratite nežnim poljupcima.

Nastavite sa smenjivanjem, tako da ne može da nasluti koji poljubac sledi. Ta neizvesnost će pojačati njegovo uzbuđenje do maksimuma. Dajte mu do znanja da i vaše uzbuđenje raste, i pređite na još erotičnije pokrete. Povremeno razmaknite usne i vrtite svojim jezikom oko njegovog kružnim pokretima, kao da ližete kuglu sladoleda. Dopašće mu se to što imate kontrolu i što posedujete njegove usne u celosti.

VELIKI ORGAZAM – Oslobodite svoju raskalašnu stranu

Kada osetite da ste blizu orgazma, potpuno se predajte vatrenoj strasti. Nemojte da je obuzdavate, i jednostavno ispratite žudnju svog tela. Držite svoje usne na njegovim u trenutku kada dostižete vrhunac. To će intenzivirati vaš orgazam, jer su sva čula, ukusa, mirisa i dodira, istovremeno stimulisana. Doživećete pravi senzualni strujni udar.

Jedno drugom nežno sisajte vrat u trenutku kada se orgazam približava. Pritisak vaših usana na kožu njegovog vrata pojačaće uzbuđenje koje osećate iznutra, i povećaće još više želju za blaženim rasterećenjem. Pokušajte da jezikom dodirujete njegovo nepce. Ovo je mesto koje dobija malo pažnje. A što je osećaj neobičniji, njemu će biti uzbudljiviji.

Pokažite mu koliko ste ga gladni, tako što ćete nežno grickati njegova leđa i ramena. To su tačke koje mogu podneti i malo grublje igre. Zubima lagno uhvatite kožu, a onda pređite jezikom preko mesta koje ste gricnule i poljubite ga. Ako ste u licem-u-lice pozi, pojačajte orgazam strasnim francuskim poljupcem dok svršavate.

ZA KRAJ - Polako ga ohladite

Iako vi možda još osećate postorgazmički žar, vatra u vašem dragom verovatno je u ovom trenutku poprilično utihnula. Objašnjenje je jednostavno: nakon seksa u muškarcu se luče hemijske supstance koje podstiču pospanost, tako da će njegovo telo i misli više žudeti za spavanjem nego za poljupcima. Ali, ipak, ima načina da mu se približite.

Ako je njegova energija potrošena, a vi još uvek imate želju za malo bliskosti, obaspite ga sočnim poljupcima od glave do pete. Ljubite ga po usnama, licu, ramenima, leđima, bilo gde, i prenesite mu toplinu i nežnost, ne čineći pri tom da se oseća obaveznim da odgovori.
Opkoračite ga otpozadi i ljubite mu potiljak dok lagano milujete njegovu kosu. Ovaj položaj mu omogućuje da se opusti, dok ćete vi dobiti svoju dozu maženja nakon vođenja ljubavi. Kada ste dobili ono što ste želeli i konačno ste spremni da utonete u san, dajte mu jedan kratak i sladak poljubac kojim ćete završiti noć ekstaze.

Utisnite svoje usne i ovde!

Evo koje grupe nervnih završetaka zaslužuju da se pozabavite i njima:

  • UŠI – Učinićete da mu se kosa na glavi podigne od zadovoljstva ako se poigrate njegovim ušima. Pređite vrhom jezika po ivicama njegovog uha. Bonus poen zaradićete ako šapućete sve one nevaljale stvari koje čuvate samo za njega.
  • PRSTI – Uzmite njegov kažiprst u usta i sisajte ga onako kako biste to uradili sa njegovim penisom, pokrećući usta sporim pokretima napred-nazad celom dužinom prsta. A onda posmatrajte kako očima koluta od zadovoljstva.
  • PRSA – Muške grudi mogu biti osetljive koliko i vaše. Ali su tako često ignorisane. Neka žmarci prostruje njegovim telom dok ližete i sisate njegove bradavice. A, onda ih nežno sušite svojim dahom.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader