Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Niko ne priča o njima, ali mi hoćemo: 8 stvari koje su se desile svima (bar jednom) tokom seksa

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Zapravo su smešne i nimalo seksi, pa verovatno zbog toga niko ne želi da ih otkrije!

Seks je fantastična stvar - i svi ga imamo češće ili povremeno (neki više, neki manje), i imamo tako univerzalnu ideju oko toga kakav bi on trebalo da bude. Pre svega erotičan, senzualan... seksi? Zapravo, svi očekujemo da bude mnogo bolji i zavodljiviji nego što je ustvari. Uostalom to smo viđali na (porno) filmovima. Ali u tim filmovima je izostavljeno da je seks nekada smešan, neprijatan, pun raznih čudnih zvukova i tečnosti, ali to je okej, jer ga držimo iza zatvorenih vrata. 

Ipak, evo nekoliko najčešćih čudnih seks situacija - da se zajedno nasmejemo.

Zvukovi iz vagine

Amerikanci koriste presmešan izraz "queefing", a on označava kada tokom promena poza ili nakon seksa vagina ispusti zvuk. Ako vam se to dogodi setite se da u stvari sve raditw kako treba  jer ako nema "vetrića", nije baš bilo ni akcije. 

Mokre fleke

Znate ono kad na čaršavima odjednom stoji mokra fleka veličine Titanika, ili još gore hrpetina sitnih mokrih flekica? Tada niste sigurne da li je to znoj ili tečnost iz vaših intimnih delova... U svakom slučaju, nešto jeste i ne vredi razmišljati šta je konkretno, ipak je to vaše i na vama je da li ćete odmah menjati posteljinu ili ignorisati. 

Povezane vesti

Seks povrede

Ponekad se zanesete do te mere da više niste sigurni jeste li usred sporta; srce kuca , mokre ste kao da ste upravo iskočile iz tuša, imaš modrice, leđa vas bole, butine bride... Ne bi bilo zanimljivo da je sve mirno zar ne?

Nastavak na sledećoj strani...

Niste ukapirali pozu

Ali ste pronašli vašu varijantu poze! Bravo!

Situacija "pustinja"

Ponekad stvarno jako želite - ali telo jednostavno neće. Eto pokušavate i dalje, ali osećate da je "dole" kao u pustinji. Umesto da se nervirate, jednostavno uzmite lubrikant - ali ozbiljno, bez toga ništa. 

Čekajte, šta si upravo rekao?

Ono kad se dogovorite da ćete nabaciti "dirty talk" pa on krene s takvim vulgarnostima da vam automatski više nije do akcije. Ili pak u drugu stranu, on krene s nekim mlakim glupostima koje vassamo dekoncentriraju. Presmešno!

Bivši u mislima

Ovo se može dogoditi sasvim slučajno u većini slučajeva, ako uzmemo u obzir da ste sasvim sigurno prebolele starog partnera. Ako niste, onda je to već problem... 

Pravite spisak za kupovinu

Da, i ovo se događa. I zove se multitasking. Ipak, dobro je malo isključiti mozak bar za vreme seksa, #probajte.

Izvor: miss7.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader