Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ovo su erogene zone na njegovom telu: 3 najosetljivije tačke kod muškaraca

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Ako želite dodatno da ga uzbudite, obratite pažnju na ova 3 mesta

Ok, znamo da ćete svi prvo pomisliti da je penis mesto gde želi da ga dirate stačno. Logično! Ali ako želite da mu pružite nešto bombastično, onda se poigrajte s ova tri mesta na njegovom telu koja važe za glavne erogene zone. Garantujemo da će nakon prvog dodira eksplodirati od užitka i nikada neće izbaiti iz glave tu vašu akciju. 

Postoje 3 mesta na njegovom telu čija će stilumacija pričiniti pravo zadovoljstvo. Zato, čitajte pažljivo i nikako nejmote zaobići ova čarobna mesta. 

Testisi 

Često su zapostavljeni tokom predigre. Ali, ove seksi "loptice" vrlo su osetljive i blagim dodirivanjem jako ćete ga uzbuditi ako budete  nežne i oprezne. Ne zaboravite i maštovite. 

Povezane vesti

Perineum

Da li ste čuli da i muškarci imaju G tačku? Ona se ne nalazi duboko kao naša, već je locirana izmešu testisa i anusa i nežnom masažom izazvaćete erupciju strasti. Masaža najbolje deluje kada onleži na leđima. Savet: dok jednom rukom masirate perineum, drugom možete stimulisati penis ili testise. 

Frenulum

Deo koji spaja donji dio glavića s kožicom. Frenulum je bogat brojnim živčanim završecima i vrlo je osetljiv. Donja strana penisa obično je osetljivija na dodir pa kombinujte laganu i masažu brzim pokretima zbog kojih će uživati u svakoj sekundi. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader