Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako ostaviti dobar utisak na sastanku: Najbolji trikovi za dejtovanje iz inostranstva

Autor dstojkovic
Autor dstojkovic

Saznajte četiri trika sa drugih kontinenata koja ćemo direktno uvesti bez carine i kontrole.

Nemate dobru ideju za prvi dejt? Bez panike. Prepisujte od najboljih i saznajte kako to rade i na drugim kontinentima.

Švedska

Da li ste znali da se na dalekom severu sastanak ne zove dejt nego fika. Bezobraznici jedni, samo vam je to na pameti. Ali skroz niste u pravu! Fika znači ležerni izlazak sa prijateljima ili potencijalnim partnerima na kafu ili čaj i to po podne. Dok još ima sunca. OK, neki će sada pitati - a šta je s polarnom svetlošću i šta ako sunce nikada ne zađe normalno? E baš ste davež, a fora je u tome da fika uopšte ne zvuči loše. Dnevno svetlo umesto sveća ili lasera, lagani razgovori umesto besomučnog eksiranja deset džin tonika. A najbolja stvar - čovek se svega veoma dobro seća i ne pretvara se u zver pre ponoći.

Tajland

Već smo sto puta čuli da ljubav ide preko stomaka, ali Tajlanđani su na tome doktorirali. Gostoljubivi i radni kakvi već jesu za prvi dejt vas neće pozvati na večeru u skupi restoran, nego će se potruditi da vam sami nešto skuvaju. To već zvuči kao pravi dokaz ljubavi, ali kako funkcioniše? Možete kuvati sami, nebitno je ko je koga pozvao - on vas ili vi njega, a možete probati i u četiri ruke. Tako ćete na licu mesta videti kako funkcionišete kao tandem. Šta, frajer se baš dobro snalazi sam kada treba da preuzme kormilo? Ko mu je kriv, verovatno će kući otići gladan.

Povezane vesti

Brazil

„E mala, je l’ ti tata odžačar kada imaš tako divne zvezde u očima?“ Priznajte, sto puta ste čule te glupe fore skinute direktno s prve web stranice za pomoć nesigurnima i prva misao je da samo želi da vas odvede u krevet. Ali, ako se nađete u Brazilu, znajte da ćete morati da se naviknete da vas obasipaju komplimentima i to ne onim serijskim i glupavim, već zaista iskrenim. Na taj način žele da vam  poklone pažnju, poštovanje i divljenje. OK, neki bi vas odmah verovatno i poželeli u krevetu, ali je divno znati da  postoji zemlja gde vas tuširaju toplim rečima, bez bilo kakvih skrivenih namera, već zato što to zaista misle. 

Kina

Dobar brak je kao kvalitetno skuvani pirinač, a to znači da prvo u posudu morate da ubacite hladnu vodu, koju ćete polako i pažljivo zagrevati do potrebne temperature, kaže jedna stara kineska poslovica. Čini se da ista pravila vrede i u svetu dejtinga. Sve počinje polako, kao s hladnom vodom - nevini susreti u kafiću, poljupci… E sad, hoće li vam se frajer ili cura svideti kao partner, to Kinezi manje-više shvataju pre seksa. OK, to sada nikako ne znači da sve vreme morate da napredujete minijaturnim koracima. Kada se veza zahukta posle nekoliko nedelja, slobodno pojačajte temperaturu!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader