Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Novi bizarni seks trend je zaludeo svet: Muškarci ga naravno već obožavaju!

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Muškarci otkidaju od uživanja, a ni devojkama pritom nije loše...

Ok, ako muškarci ovo obožavaju kako smo naveli u naslovu možete biti gotovo sigurni da nije reč ni o kakvim slatkim, romantičnim poljupcima. Na primer u potiljak, čelo ili obraz. Reč je o poljupcima, ali kakvim! 

Naime, labia kiss kako to zovu na engleskom ili francuski "pompoir" novi je trend među seksualnim tehnikama, a što je najvažnije muškarcima od užitka pritom eksplodira mozak.

A, ovde nije reč o klasičnom poljupcu, već o poljupcu stidnim usnama! Stvar je u tome da žena muškarca stimuliše snagom svojih vaginalnih mišića koje steže i opušta, ali, naravno, i da sama pritom uživa.

Stimuliše zapravo njegov penis - oba partnera miruju, on leži na leđima, a žena ga opkorači i snagom svojih ljubavnih mišića tamo dole (musculus pubococcygeus), ritmičnim kontrakcijama "ljubi" penis izazivajući neverovatnu erekciju. A možda i nešto više...

Povezane vesti

Tehniku će žena lakše i uspešnije izvoditi ako i inače praktikuje Kegelove vežbe ili vežbe karlice koje jačaju potrebne mišiće i uče nas kako da izolujemo pojedini mišić i stegnemo ga. Ali i obrnuto!

Ukoliko budete upražnjavali pompoir, dodatni benefit će vam biti i to što ćete sami tim i ojačati mišiće koji igraju važnu ulogu kod postizanja orgazma, ali i sprečavanja inkontinencije!

Postoji i južnoazijska varijanta pompoira, kabazzah, gde žene kontrakcijama trbušnih mišića nadražuju muškarca - kažu da su potrebne godine vežbe kako bi se u tome usavršile jer se smatra da je tehnika neverovatno zahtevna. Zapravo je reč o jednoj varijanti tantre kojoj je cilj da poveća trajanje i intenzitet snošaja. A reč bi se bukvano mogla prevesti kao "mužnja".

Izvor: miss7.24sata.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader